GÜÇLÜ KADININ ‘VEDA’SI!

SANAT 22.09.2024 - 11:23, Güncelleme: 22.09.2024 - 11:23 477 kez okundu.
 

GÜÇLÜ KADININ ‘VEDA’SI!

GÖKÇE YEŞİLBAŞ’TAN ‘VEDA’!

   Türk Pop dünyasına ‘Sal Beni’ adlı teklisiyle hızlı bir giriş yapan Gökçe Yeşilbaş,  istikrarlı çıkışına devam ediyor ve ‘Veda’ ile müzik yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Güçlü sesi ve eşsiz yorumu ile ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çeken Gökçe Yeşilbaş, tüm müzik listelerini de alt üst etti. İlk teklisinin yedi versiyonu ve üç remixi ile müzik marketlerdeki yerini alan Gökçe Yeşilbaş, Veda ile de dinleyicisinden tam not almayı başardı.    22 Music Entertainment çatısı altında müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Gökçe Yeşilbaş’ın ikinci şarkısı Veda’nın söz ve müziğinde Gülsen Karatoprak Tamöz , Volga Tamöz , Alança Oskay’ın imzası bulunuyor. Ünlü müzik adamı Volga Tamöz’ün prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşan şarkı,  güçlü görünmeye çalışan güçsüz bir kadının veda hikayesi olarak gönüllere dokundu.
GÖKÇE YEŞİLBAŞ’TAN ‘VEDA’!
 

 Türk Pop dünyasına ‘Sal Beni’ adlı teklisiyle hızlı bir giriş yapan Gökçe Yeşilbaş,  istikrarlı çıkışına devam ediyor ve ‘Veda’ ile müzik yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Güçlü sesi ve eşsiz yorumu ile ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çeken Gökçe Yeşilbaş, tüm müzik listelerini de alt üst etti. İlk teklisinin yedi versiyonu ve üç remixi ile müzik marketlerdeki yerini alan Gökçe Yeşilbaş, Veda ile de dinleyicisinden tam not almayı başardı. 

 

22 Music Entertainment çatısı altında müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Gökçe Yeşilbaş’ın ikinci şarkısı Veda’nın söz ve müziğinde Gülsen Karatoprak Tamöz , Volga Tamöz , Alança Oskay’ın imzası bulunuyor. Ünlü müzik adamı Volga Tamöz’ün prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşan şarkı,  güçlü görünmeye çalışan güçsüz bir kadının veda hikayesi olarak gönüllere dokundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.