Hakkâri'ye 20 uzman hekim atandı

SAĞLIK (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2024 - 07:18, Güncelleme: 06.07.2024 - 09:05 655+ kez okundu.
 

Hakkâri'ye 20 uzman hekim atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkâri'ye farklı branşlarda toplam 20 doktor ataması yapıldı.

Hakkâri'ye 117.Devlet yükümlüğü kurası kapsamında 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanı başta olmak üzere toplam 20 uzman doktor atandı. Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından yapılan açıklamada, "117. Devlet Hizmet Yükümlüğü Kurası'nda 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan dal Uzmanı olmak üzere 20 uzman hekimin Hakkari'ye atanacağı ve bununla beraber, 2 Adli Tıp Uzmanı, 2 Aile Hekimliği Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 4 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 2 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı ve 1 Tıbbi Patoloji Uzmanı atanacak" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkâri'ye farklı branşlarda toplam 20 doktor ataması yapıldı.

Hakkâri'ye 117.Devlet yükümlüğü kurası kapsamında 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanı başta olmak üzere toplam 20 uzman doktor atandı.

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından yapılan açıklamada, "117. Devlet Hizmet Yükümlüğü Kurası'nda 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Yoğun Bakım Yan dal Uzmanı olmak üzere 20 uzman hekimin Hakkari'ye atanacağı ve bununla beraber, 2 Adli Tıp Uzmanı, 2 Aile Hekimliği Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 4 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 2 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı ve 1 Tıbbi Patoloji Uzmanı atanacak" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.