Hindistan ve ABD’den Umman Denizi'nde tatbikat

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2024 - 23:18, Güncelleme: 16.07.2024 - 05:36 743+ kez okundu.
 

Hindistan ve ABD’den Umman Denizi'nde tatbikat

Hindistan'ın, ABD ordusuyla Umman Denizi'nde ortak deniz tatbikatı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Konuya dair Hindistan Donanmasından yapılan açıklamada, iki ülkeye ait gemilerin, geçen hafta Umman Denizi'nde ortak deniz tatbikatı yaptığı belirtilerek, "Hindistan ile ABD Donanması, birlikte sorunsuz şekilde çalışabildiğini gösterdi ve tatbikatla karmaşık ortak deniz operasyonları gerçekleştirme kabiliyetini artırdı" denildi. Tatbikatta, aralarında ikmal ve deniz manevraları gibi görevlerin yerine getirildiği kaydedildi. (İLKHA)
Hindistan'ın, ABD ordusuyla Umman Denizi'nde ortak deniz tatbikatı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Konuya dair Hindistan Donanmasından yapılan açıklamada, iki ülkeye ait gemilerin, geçen hafta Umman Denizi'nde ortak deniz tatbikatı yaptığı belirtilerek, "Hindistan ile ABD Donanması, birlikte sorunsuz şekilde çalışabildiğini gösterdi ve tatbikatla karmaşık ortak deniz operasyonları gerçekleştirme kabiliyetini artırdı" denildi.

Tatbikatta, aralarında ikmal ve deniz manevraları gibi görevlerin yerine getirildiği kaydedildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.