Yine Kadın Cinayeti!

ASAYİŞ 09.05.2023 - 12:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2873+ kez okundu.
 

Yine Kadın Cinayeti!

44 yaşındaki Hanife Burma, uzun süredir birlikte yaşadığı ve evlilik planları yaptığı Z.K. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

İstanbul Esenler'de 44 yaşındaki Hanife Burma, uzun süredir birlikte yaşadığı ve evlilik planları yaptığı Z.K. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.  Olay, dün saat 15.30 sıralarında Havaalanı Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın çatı katındaki dairede yaşandı. Z.K. ile uzun süredir birlikte yaşadığı Hanife Burma arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Z.K., Burma'yı boğazından bıçakla keserek öldürüp ardından polise giderek teslim oldu. Z.K.'nın ifadesi üzerine adrese giden ekipler, Burma'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Öte yandan Z.K.'nın polise verdiği ifadede, Burma ile evlilik planları yaptığı, Burma'nın vazgeçtiğini söylemesi üzerine de aralarında tartışma çıktığını, tartışmada mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Burma'nın boğazını keserek öldürdüğünü söylediği belirtildi. Olay yeri incelemesinin ardından Burma'nın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   
44 yaşındaki Hanife Burma, uzun süredir birlikte yaşadığı ve evlilik planları yaptığı Z.K. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

İstanbul Esenler'de 44 yaşındaki Hanife Burma, uzun süredir birlikte yaşadığı ve evlilik planları yaptığı Z.K. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Havaalanı Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın çatı katındaki dairede yaşandı. Z.K. ile uzun süredir birlikte yaşadığı Hanife Burma arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Z.K., Burma'yı boğazından bıçakla keserek öldürüp ardından polise giderek teslim oldu. Z.K.'nın ifadesi üzerine adrese giden ekipler, Burma'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Öte yandan Z.K.'nın polise verdiği ifadede, Burma ile evlilik planları yaptığı, Burma'nın vazgeçtiğini söylemesi üzerine de aralarında tartışma çıktığını, tartışmada mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Burma'nın boğazını keserek öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay yeri incelemesinin ardından Burma'nın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.