TISSOT Göz Alıcı Modellerini Özel Bir Etkinlikle Tanıttı

YAŞAM 10.05.2023 - 06:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2801+ kez okundu.
 

TISSOT Göz Alıcı Modellerini Özel Bir Etkinlikle Tanıttı

  1853 yılından bu yana İsviçre saatçiliğinin merkezinde yer alan TISSOT, zamanın ötesine geçen geleneğini 9 Mayıs akşamı Babylon Bomonti’de gerçekleştirdiği parti ile taçlandırdı. Bu etkinlikte TISSOT en yeni modellerinin yeni sıra, tasarım tutkusu ve ustalık ile birleşen PRX Koleksiyonu’nu, spor saat koleksiyonunun yeni üyesi Seastar 1000 Quartz 40mm’i ve yeniden tasarlanan Chemin des Tourelles Koleksiyonlarını saat tutkunları ile buluşturdu. Bu özel partiye Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Utku Ateş, Savaş Satış, Bora Cengiz, Damla Can, Feride Hilal Akın, Murat Palta, Bertan Berk, Murat Tamgüç gibi isimler katıldı.     Zamanın asla dokunamayacağı saat: Chemin des Tourelles Tissot'nun İsviçre merkezinin, saatçilik için büyük önem taşıyan Le Locle kasabasında 1907 yılında kurulması zamanın ötesine geçen bir gelenek başlattı. Bu geleneği tanımlayan her zaman tutku, adanmışlık, inovasyon, zamansız tasarım ve ileriye dönük bir ruh oldu. 2023 yılında, her ne kadar değişen dünyaya ayak uydurmuş olsa da aynı gelenek Tissot'yu tanımlamaya devam ediyor. Ve bu kendinden emin karakteri hiçbir saat tazeliğini asla kaybetmeyen klasik Chemin des Tourelles kadar iyi yansıtmıyor. Tissot bu ebedi tasarıma bu yıl yeni bir yaşam üfledi ve çok belirgin olmayan ancak anlamlı dokunuşların yanı sıra teknik özellikleri yükseltilmiş bir otomatik mekanizma ile saati geliştirdi. Bu yeni koleksiyonun da gösterdiği gibi, Chemin des Tourelles her yeni nesilde yaşamın en güzel anlarını ve en büyük başarılarını sembolize etmeye devam edecek.    Chemin des Tourelles koleksiyonunun asıl kimliği temel olarak aynı kalıyor olsa da, mekanik kalbi evrilmeye devam ediyor. Yeni Chemin des Tourelles koleksiyonundaki her model yeni Nivachron Powermatic 80 mekanizmadan güç alıyor. İsviçre yapımı otomatik kalibrenin avantajları arasında, 80 saatlik güç rezervini ve artırılan manyetizma direncini sayabiliriz.  Hızla değişen dünyada, Chemin des Tourelles geçmiş, bugün ve gelecek arasındaki tutarlı bağlantıyı yansıtıyor. Kendinden emin, klasik, ebedi... Zamanın asla dokunamayacağı bir başarı sembolü. 

 

1853 yılından bu yana İsviçre saatçiliğinin merkezinde yer alan TISSOT, zamanın ötesine geçen geleneğini 9 Mayıs akşamı Babylon Bomonti’de gerçekleştirdiği parti ile taçlandırdı. Bu etkinlikte TISSOT en yeni modellerinin yeni sıra, tasarım tutkusu ve ustalık ile birleşen PRX Koleksiyonu’nu, spor saat koleksiyonunun yeni üyesi Seastar 1000 Quartz 40mm’i ve yeniden tasarlanan Chemin des Tourelles Koleksiyonlarını saat tutkunları ile buluşturdu. Bu özel partiye Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Utku Ateş, Savaş Satış, Bora Cengiz, Damla Can, Feride Hilal Akın, Murat Palta, Bertan Berk, Murat Tamgüç gibi isimler katıldı.

 

 

Zamanın asla dokunamayacağı saat: Chemin des Tourelles

Tissot'nun İsviçre merkezinin, saatçilik için büyük önem taşıyan Le Locle kasabasında 1907 yılında kurulması zamanın ötesine geçen bir gelenek başlattı. Bu geleneği tanımlayan her zaman tutku, adanmışlık, inovasyon, zamansız tasarım ve ileriye dönük bir ruh oldu. 2023 yılında, her ne kadar değişen dünyaya ayak uydurmuş olsa da aynı gelenek Tissot'yu tanımlamaya devam ediyor. Ve bu kendinden emin karakteri hiçbir saat tazeliğini asla kaybetmeyen klasik Chemin des Tourelles kadar iyi yansıtmıyor. Tissot bu ebedi tasarıma bu yıl yeni bir yaşam üfledi ve çok belirgin olmayan ancak anlamlı dokunuşların yanı sıra teknik özellikleri yükseltilmiş bir otomatik mekanizma ile saati geliştirdi. Bu yeni koleksiyonun da gösterdiği gibi, Chemin des Tourelles her yeni nesilde yaşamın en güzel anlarını ve en büyük başarılarını sembolize etmeye devam edecek. 

 

Chemin des Tourelles koleksiyonunun asıl kimliği temel olarak aynı kalıyor olsa da, mekanik kalbi evrilmeye devam ediyor. Yeni Chemin des Tourelles koleksiyonundaki her model yeni Nivachron Powermatic 80 mekanizmadan güç alıyor. İsviçre yapımı otomatik kalibrenin avantajları arasında, 80 saatlik güç rezervini ve artırılan manyetizma direncini sayabiliriz. 

Hızla değişen dünyada, Chemin des Tourelles geçmiş, bugün ve gelecek arasındaki tutarlı bağlantıyı yansıtıyor. Kendinden emin, klasik, ebedi... Zamanın asla dokunamayacağı bir başarı sembolü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.