OKX, “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor”

TEKNOLOJİ 11.05.2023 - 06:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2462+ kez okundu.
 

OKX, “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor”

  Global kripto para borsası OKX, statükonun karşısına konumlanan yenilikçi Web3 ekosisteminin daha etkin olduğu bir dünya için, küresel ölçekli “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor” kampanyasını başlattı. Bu gelişmeyle birlikte, ekosistemdeki topluluğun genişlemesini hedefleyen borsa, geleceğin teknolojilerini destekleme politikasına devam ediyor.   İşlem hacmine göre dünyanın ikinci en büyük kripto para borsası ve önde gelen bir Web3 teknoloji şirketi olan OKX, statükoya cesurca meydan okuyan ve halihazırda kusurlu, verimsiz ilerleyen sistemleri değiştirmek amacıyla Web3 teknolojisi tarafından yönetilen yeni bir paradigmayı savunan "Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor" başlıklı yeni bir küresel marka kampanyası başlattı.    Kampanya; OKX Cüzdan, merkeziyetsiz borsa (DEX), NFT Marketplace, Web3 Earn ve daha fazlası dahil olmak üzere şirketin hızla büyüyen Web3 ekosistemini öne çıkararak OKX'in 50 milyonun üzerindeki kullanıcı tabanını daha da genişletmeyi hedefliyor. BBDO iş birliğiyle geliştirilen kampanya; dijital, basılı ve outdoor formatlar kullanılarak küresel ölçekte yürütülüyor. Öte yandan, bu yılın kampanyası, geçtiğimiz yıl Manchester City menajeri Pep Guardiola, Formula 1 pilotu Daniel Ricciardo ve Olimpiyat madalyalı Scotty James ile birlikte OKX markasını küresel izleyicilere tanıtan “What is OKX” kampanyasının devamı olma özelliği taşıyor.  

 

Global kripto para borsası OKX, statükonun karşısına konumlanan yenilikçi Web3 ekosisteminin daha etkin olduğu bir dünya için, küresel ölçekli “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor” kampanyasını başlattı. Bu gelişmeyle birlikte, ekosistemdeki topluluğun genişlemesini hedefleyen borsa, geleceğin teknolojilerini destekleme politikasına devam ediyor.

 

İşlem hacmine göre dünyanın ikinci en büyük kripto para borsası ve önde gelen bir Web3 teknoloji şirketi olan OKX, statükoya cesurca meydan okuyan ve halihazırda kusurlu, verimsiz ilerleyen sistemleri değiştirmek amacıyla Web3 teknolojisi tarafından yönetilen yeni bir paradigmayı savunan "Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor" başlıklı yeni bir küresel marka kampanyası başlattı. 

 

Kampanya; OKX Cüzdan, merkeziyetsiz borsa (DEX), NFT Marketplace, Web3 Earn ve daha fazlası dahil olmak üzere şirketin hızla büyüyen Web3 ekosistemini öne çıkararak OKX'in 50 milyonun üzerindeki kullanıcı tabanını daha da genişletmeyi hedefliyor. BBDO iş birliğiyle geliştirilen kampanya; dijital, basılı ve outdoor formatlar kullanılarak küresel ölçekte yürütülüyor. Öte yandan, bu yılın kampanyası, geçtiğimiz yıl Manchester City menajeri Pep Guardiola, Formula 1 pilotu Daniel Ricciardo ve Olimpiyat madalyalı Scotty James ile birlikte OKX markasını küresel izleyicilere tanıtan “What is OKX” kampanyasının devamı olma özelliği taşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.