Göl Kenarındaki Gezinti Faciayla Sonuçlandı!

ASAYİŞ 11.05.2023 - 10:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2448+ kez okundu.
 

Göl Kenarındaki Gezinti Faciayla Sonuçlandı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde baraj gölü kenarında dolaşan bir kişi, dengesini kaybederek yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağı düştü.  Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. 39 yaşındaki Kadir Kerem Ç., Seyhan Baraj Gölü mevkisinde dolaştığı esnada dengesini kaybederek yaklaşık 30 metrelik yamaçtan aşağı düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kadir Kerem Ç., bölgeye gelen itfaiye ekiplerince halat ve vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Yaralı Kadir Kerem Ç., sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.     

Adana'nın Çukurova ilçesinde baraj gölü kenarında dolaşan bir kişi, dengesini kaybederek yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağı düştü. 

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. 39 yaşındaki Kadir Kerem Ç., Seyhan Baraj Gölü mevkisinde dolaştığı esnada dengesini kaybederek yaklaşık 30 metrelik yamaçtan aşağı düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kadir Kerem Ç., bölgeye gelen itfaiye ekiplerince halat ve vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Yaralı Kadir Kerem Ç., sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.