La Mer Blue Heart Denizleri Korumaya Devam Ediyor!

YAŞAM 13.05.2023 - 08:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2538+ kez okundu.
 

La Mer Blue Heart Denizleri Korumaya Devam Ediyor!

La Mer Blue Heart Koleksiyonu Bu Sene de Denizlerden İlham Almaya ve Denizleri Korumaya Devam Ediyor!

  LA MER BLUE HEART Birçoğumuz için okyanus, uzaklardaki kıyı şeritlerinde sessizce yankılanan bir arka plan sesi olarak var. Bizse denizden doğan ve gücünü yosunun kendi kendini yenileme özelliğinden alan bir marka olarak, onların ihtiyaçlarını yakından dinlemeye ve hikayesini dünyayla paylaşmaya kararlıyız.   DENİZDEN CİLDE  Sınırlı sayıda üretilen Blue Heart Crème de La Mer'in içinde de, ikonik nemlendiricimize cilt yatıştırıcı özelliğini veren deniz kaynaklı bileşenlerin kombinasyonu yer alıyor. Dev Deniz Yosunu’nun yenileyici enerjisiyle dolu özel koleksiyon tasarımı keşfedin! Bu özel Blue Heart Crème de la Mer satın alımınız La Mer'in bağışlarını etkilemez. Bugün La Mer'in içeriğindeki deniz bitkilerinin 90'dan fazlası sorumlu bir şekilde elde ediliyor* *2021 mali yılında satın alınan hacme göre Deniz Yosunu, Deniz ve Sahil Bitkileri ve Deniz Fermentleri dahildir.   TÜRKİYE’DE DENİZLE BULUŞAN PROJELER Denizden ilham alarak cildi iyileştiren La Mer, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ile bir araya gelerek denizlerimizin temiz kalmasına katkıda bulunuyor. Türkiye’de TURMEPA ile bir araya gelen marka, haziran ayında ELCA Kozmetik şirket çalışanları ile yapılacak ilk kıyı temizliği etkinliğinde TURMEPA ile uzun dönemli yolculuğunu başlatıyor. Böylelikle La Mer, kıyı ve denizlerin korunması yönünde bilinci arttırmak ve gelecek nesillere temiz denizler bırakmak adına yapılan çalışmaları desteklediğini bir kez daha gösteriyor.
La Mer Blue Heart Koleksiyonu Bu Sene de Denizlerden İlham Almaya ve Denizleri Korumaya Devam Ediyor!

 

LA MER BLUE HEART

Birçoğumuz için okyanus, uzaklardaki kıyı şeritlerinde sessizce yankılanan bir arka plan sesi olarak var. Bizse denizden doğan ve gücünü yosunun kendi kendini yenileme özelliğinden alan bir marka olarak, onların ihtiyaçlarını yakından dinlemeye ve hikayesini dünyayla paylaşmaya kararlıyız.

 

DENİZDEN CİLDE 

Sınırlı sayıda üretilen Blue Heart Crème de La Mer'in içinde de, ikonik nemlendiricimize cilt yatıştırıcı özelliğini veren deniz kaynaklı bileşenlerin kombinasyonu yer alıyor. Dev Deniz Yosunu’nun yenileyici enerjisiyle dolu özel koleksiyon tasarımı keşfedin!

Bu özel Blue Heart Crème de la Mer satın alımınız La Mer'in bağışlarını etkilemez.

Bugün La Mer'in içeriğindeki deniz bitkilerinin 90'dan fazlası sorumlu bir şekilde elde ediliyor*

*2021 mali yılında satın alınan hacme göre Deniz Yosunu, Deniz ve Sahil Bitkileri ve Deniz Fermentleri dahildir.

 

TÜRKİYE’DE DENİZLE BULUŞAN PROJELER

Denizden ilham alarak cildi iyileştiren La Mer, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ile bir araya gelerek denizlerimizin temiz kalmasına katkıda bulunuyor.

Türkiye’de TURMEPA ile bir araya gelen marka, haziran ayında ELCA Kozmetik şirket çalışanları ile yapılacak ilk kıyı temizliği etkinliğinde TURMEPA ile uzun dönemli yolculuğunu başlatıyor. Böylelikle La Mer, kıyı ve denizlerin korunması yönünde bilinci arttırmak ve gelecek nesillere temiz denizler bırakmak adına yapılan çalışmaları desteklediğini bir kez daha gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.