Ceyhanlı çocuklar Kent Meydanı’nda coştu

ÇOCUK 06.07.2023 - 09:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2479+ kez okundu.
 

Ceyhanlı çocuklar Kent Meydanı’nda coştu

  Zorlu bir eğitim-öğretim sürecini geride bırakan Ceyhanlı çocuklar, karne sevincini hep birlikte bir kez daha doyasıya yaşadı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in “Haydi Çocuklar Kent Meydanı”na çağrısı büyük bir karşılık buldu. Ceyhan Kent Meydanı’nı dolduran çocuklar hem karne sevinci yaşadı hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yeni, pırıl pırıl mezunları da bu coşkuya ortak olurken, etkinlikte konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukları geleceğe güvenle hazırlamanın huzurunu yaşadıklarını kaydetti. ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİ Ceyhan Belediyesi’nin Basketbol, Futbol, Güreş, Tekvando, Türk Halk Oyunları ve Bale kursları öğrencilerinin özel gösterileri etkinliğe renk kattı. Eğlencenin doruğa ulaştığı “Haydi Çocuklar Kent Meydanı”na etkinliğinde çocuklara, miniklere çeşitli hediyeler sunan Başkan Hülya Erdem, “Çocuklarımızı mutlu ve huzurlu görmek bizlere büyük bir keyif veriyor. Ceyhanlı çocuklarımızı eğlendirmenin, neşelendirmenin hazzı hiçbir şeyle değiştirilemez” diye konuştu.

 

Zorlu bir eğitim-öğretim sürecini geride bırakan Ceyhanlı çocuklar, karne sevincini hep birlikte bir kez daha doyasıya yaşadı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in “Haydi Çocuklar Kent Meydanı”na çağrısı büyük bir karşılık buldu. Ceyhan Kent Meydanı’nı dolduran çocuklar hem karne sevinci yaşadı hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yeni, pırıl pırıl mezunları da bu coşkuya ortak olurken, etkinlikte konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukları geleceğe güvenle hazırlamanın huzurunu yaşadıklarını kaydetti.

ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİ
Ceyhan Belediyesi’nin Basketbol, Futbol, Güreş, Tekvando, Türk Halk Oyunları ve Bale kursları öğrencilerinin özel gösterileri etkinliğe renk kattı. Eğlencenin doruğa ulaştığı “Haydi Çocuklar Kent Meydanı”na etkinliğinde çocuklara, miniklere çeşitli hediyeler sunan Başkan Hülya Erdem, “Çocuklarımızı mutlu ve huzurlu görmek bizlere büyük bir keyif veriyor. Ceyhanlı çocuklarımızı eğlendirmenin, neşelendirmenin hazzı hiçbir şeyle değiştirilemez” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.