Zeydan Karalar, “Siyasi ayrım yok, oy hesabı yok, halka hizmet var.”

SİYASET 12.02.2024 - 06:27, Güncelleme: 12.02.2024 - 06:27 1271+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar, “Siyasi ayrım yok, oy hesabı yok, halka hizmet var.”

Adana’nın dört bir yanında Zeydan Karalar’a destek çığ gibi büyüyor, yerel seçim yaklaştıkça halkın coşkusu artıyor.

  Bütün enerjisini, zamanını ve birikimini Adana’ya adayarak bir mucizeye imza atan, devasa hizmetleri gerçekleştiren ve Adana’nın önünü açan Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde Adana’yı eski ihtişamlı günlerine döndürmenin hazırlıklarını yapıyor.    Çökmüş bir belediyeyi ayağa kaldırıp, devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı halk, kentin dört bir yanında bağrına basıyor, sevgi gösterileriyle karşılıyor.   31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne kısa süre kala, merkez ilçelerden en ücra köylere kadar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek daha da büyüyor. 5 yılda pandemiye, depremlere ve ağır ekonomik problemlere rağmen gerçekleştirdiği mali mucize ve devasa hizmetlere, bir sonraki dönemde daha büyük ve önemlilerini eklemeye hazırlanan Başkan Zeydan Karalar, geride kalan 3 günde Kozan, Feke, Karataş ve merkez ilçelerde çeşitli mahallelerde halkla buluştu, seçim bürolarının açılışını yaptı, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi, önemli mesajlar verdi.  Karataş’ta farklı siyasi partilere mensup olmalarına rağmen yüzlerce kişinin kendisine desteklerini açıkladıkları toplantıya katılan Başkan Zeydan Karalar, Tellidere Mahallesi’nde de halkla buluştu, daha çağdaş ve sorunları azalmış Adana için neler yapacaklarını anlattı. 
Adana’nın dört bir yanında Zeydan Karalar’a destek çığ gibi büyüyor, yerel seçim yaklaştıkça halkın coşkusu artıyor.

 

Bütün enerjisini, zamanını ve birikimini Adana’ya adayarak bir mucizeye imza atan, devasa hizmetleri gerçekleştiren ve Adana’nın önünü açan Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde Adana’yı eski ihtişamlı günlerine döndürmenin hazırlıklarını yapıyor. 

 

Çökmüş bir belediyeyi ayağa kaldırıp, devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı halk, kentin dört bir yanında bağrına basıyor, sevgi gösterileriyle karşılıyor.

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne kısa süre kala, merkez ilçelerden en ücra köylere kadar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek daha da büyüyor. 5 yılda pandemiye, depremlere ve ağır ekonomik problemlere rağmen gerçekleştirdiği mali mucize ve devasa hizmetlere, bir sonraki dönemde daha büyük ve önemlilerini eklemeye hazırlanan Başkan Zeydan Karalar, geride kalan 3 günde Kozan, Feke, Karataş ve merkez ilçelerde çeşitli mahallelerde halkla buluştu, seçim bürolarının açılışını yaptı, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi, önemli mesajlar verdi. 

Karataş’ta farklı siyasi partilere mensup olmalarına rağmen yüzlerce kişinin kendisine desteklerini açıkladıkları toplantıya katılan Başkan Zeydan Karalar, Tellidere Mahallesi’nde de halkla buluştu, daha çağdaş ve sorunları azalmış Adana için neler yapacaklarını anlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.