Kültür Yolu Festivali’nde Besmele-i Şerif Temalı Hat Eserleri Sergilendi

KÜLTÜR 26.05.2024 - 06:13, Güncelleme: 26.05.2024 - 06:13 1250+ kez okundu.
 

Kültür Yolu Festivali’nde Besmele-i Şerif Temalı Hat Eserleri Sergilendi

Albayrak Grubu Hat Eserleri Koleksiyonu, Kültür Yolu Festivali’nin Şanlıurfa Durağına Misafir Oldu

  Albayrak Grubu’nun 10 yıldır bir gelenek hâlinde sürdürdüğü Hat Eserleri Sergisi, Kültür Yolu Festivali’ne misafir oldu. Grup, bu yıl “Besmele-i Şerif” temasında hazırlanan geleneksel hat sergisini, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen festivalde sanatseverlerle buluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 16 şehirde toplamda 8 ay sürecek Festivali, Türkiye’nin en büyük festivali olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sergi, 25 Mayıs tarihinde, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde sanatseverleri ağırladı. Festival’in açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gerçekleştirdi.   Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Türkiye’nin en kapsamlı festivali, 16 şehre misafir olmak üzere yola çıktı. Albayrak Grubu Hat Eserleri Koleksiyonu Sergisi, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin Şanlıurfa ayağında sergilendi. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un gerçekleştirdiği Festival’e Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü ve Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ziya Kadam katılım gösterdiler. 25 Mayıs tarihinde, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde açılışı gerçekleşen Sergi, 2 Haziran tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Besmele-i Şerif Sergisi, Şanlıurfa’dan sonra; Kültür Yolu Festivali’nin Samsun, Trabzon, Van, Nevşehir, Erzurum, Çanakkale ve Gaziantep duraklarına da misafir olacak.
Albayrak Grubu Hat Eserleri Koleksiyonu, Kültür Yolu Festivali’nin Şanlıurfa Durağına Misafir Oldu

 

Albayrak Grubu’nun 10 yıldır bir gelenek hâlinde sürdürdüğü Hat Eserleri Sergisi, Kültür Yolu Festivali’ne misafir oldu. Grup, bu yıl “Besmele-i Şerif” temasında hazırlanan geleneksel hat sergisini, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen festivalde sanatseverlerle buluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 16 şehirde toplamda 8 ay sürecek Festivali, Türkiye’nin en büyük festivali olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sergi, 25 Mayıs tarihinde, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde sanatseverleri ağırladı. Festival’in açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gerçekleştirdi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Türkiye’nin en kapsamlı festivali, 16 şehre misafir olmak üzere yola çıktı. Albayrak Grubu Hat Eserleri Koleksiyonu Sergisi, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin Şanlıurfa ayağında sergilendi. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un gerçekleştirdiği Festival’e Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü ve Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ziya Kadam katılım gösterdiler. 25 Mayıs tarihinde, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde açılışı gerçekleşen Sergi, 2 Haziran tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Besmele-i Şerif Sergisi, Şanlıurfa’dan sonra; Kültür Yolu Festivali’nin Samsun, Trabzon, Van, Nevşehir, Erzurum, Çanakkale ve Gaziantep duraklarına da misafir olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.