Seger, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışmalarını Anlattı

SAĞLIK 26.05.2024 - 06:15, Güncelleme: 26.05.2024 - 06:15 1266+ kez okundu.
 

Seger, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışmalarını Anlattı

Seger, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışmalarını Automechanika Academy’de Anlattı

  Korna ve AVAS üretiminde Türkiye’de ilk sırada, ürettiklerinin yüzde 80’ini ihraç ederek de dünyada ilk 10’un içinde yer alan Seger, kurulduğu günden bu yana kalıp yargılarından sıyrılarak eşitlikçi bir anlayışın yerleşmesi için çabalıyor ve toplumsal konulara desteğini sürdürüyor. Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı Automechanika Academy’in Equality 4 Business panelinde, Seger Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Eren Jale Yörükoğlu firmanın gerçekleştirdiği toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarını anlattı.  Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın, alanında uzman konuşmacıların yer aldığı, yüksek standartlarda eğitici, bilgilendirici ve aydınlatıcı sunumlar, söyleşiler ve oturumlardan oluşan Automechanika Academy etkinliği İstanbul fuarında da gerçekleşti. Automechanika Academy’nin Equality 4 Business adlı panelinde, ‘sanayide ve otomotiv sektöründe kadın’ konusu ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları konuşuldu. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlenmesini, kalkınmanın başlıca gereklerinden biri olarak gören Seger adına panelde konuşmacı olan Seger Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Eren Jale Yörükoğlu, Seger’in bu konudaki duruşunu ve çalışmalarını anlattı: “Toplumsal cinsiyet eşitliği 360 derece ele alınması gereken bir konu. Kadının çalışması yani istihdama davet edilmesi, tutundurulması ve ardından güçlendirilmesi adımlarının hepsi bir arada ele alınması gereken konular. Biz Seger olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği çalışmalarına 2010 yılında başladık. Seger’de ‘Sesimiz Eşitliğimiz’ projemiz çerçevesinde derinleşen bir Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kültürümüz var.” 
Seger, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışmalarını Automechanika Academy’de Anlattı

 

Korna ve AVAS üretiminde Türkiye’de ilk sırada, ürettiklerinin yüzde 80’ini ihraç ederek de dünyada ilk 10’un içinde yer alan Seger, kurulduğu günden bu yana kalıp yargılarından sıyrılarak eşitlikçi bir anlayışın yerleşmesi için çabalıyor ve toplumsal konulara desteğini sürdürüyor. Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı Automechanika Academy’in Equality 4 Business panelinde, Seger Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Eren Jale Yörükoğlu firmanın gerçekleştirdiği toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarını anlattı. 

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın, alanında uzman konuşmacıların yer aldığı, yüksek standartlarda eğitici, bilgilendirici ve aydınlatıcı sunumlar, söyleşiler ve oturumlardan oluşan Automechanika Academy etkinliği İstanbul fuarında da gerçekleşti. Automechanika Academy’nin Equality 4 Business adlı panelinde, ‘sanayide ve otomotiv sektöründe kadın’ konusu ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları konuşuldu.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlenmesini, kalkınmanın başlıca gereklerinden biri olarak gören Seger adına panelde konuşmacı olan Seger Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Eren Jale Yörükoğlu, Seger’in bu konudaki duruşunu ve çalışmalarını anlattı:

“Toplumsal cinsiyet eşitliği 360 derece ele alınması gereken bir konu. Kadının çalışması yani istihdama davet edilmesi, tutundurulması ve ardından güçlendirilmesi adımlarının hepsi bir arada ele alınması gereken konular. Biz Seger olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği çalışmalarına 2010 yılında başladık. Seger’de ‘Sesimiz Eşitliğimiz’ projemiz çerçevesinde derinleşen bir Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kültürümüz var.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.