Oto yıkamaya silahlı saldırı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.05.2024 - 23:54, Güncelleme: 28.05.2024 - 10:14 1186+ kez okundu.
 

Oto yıkamaya silahlı saldırı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’da'da oto yıkımaya gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş edildi.

Edilen bilgilere göre, Hocaömer Mahallesi’nde meydana geldi. Oto yıkımaya gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından allerinde tabancayla ateş ederek kaçtılar. Gerçekleşen saldırıda yaralanan ve can kaybı yaşanmazken, ihbarla bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınırken, polis saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi için inceleme başlatıldı. Polis ekiplerince şüphelilerin yakalanması için çevrede bulunan görgü tanıkların ifadesine başvururken, güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’da'da oto yıkımaya gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş edildi.

Edilen bilgilere göre, Hocaömer Mahallesi’nde meydana geldi.
Oto yıkımaya gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından allerinde tabancayla ateş ederek kaçtılar. Gerçekleşen saldırıda yaralanan ve can kaybı yaşanmazken, ihbarla bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınırken, polis saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi için inceleme başlatıldı. Polis ekiplerince şüphelilerin yakalanması için çevrede bulunan görgü tanıkların ifadesine başvururken, güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak : PHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.