FC Barcelona, Fortinet'i seçti

TEKNOLOJİ 30.05.2024 - 07:10, Güncelleme: 30.05.2024 - 07:10 1233+ kez okundu.
 

FC Barcelona, Fortinet'i seçti

Küresel siber güvenlik lideri, Haziran 2028 tarihine kadar önümüzdeki üç sezon için geleceğin stadyumunun yeni sponsoru oldu.

FC Barcelona, Spotify Camp Nou stadyumunun resmi siber güvenlik çözüm ortağı olarak Fortinet'i seçti    FC Barcelona ve küresel siber güvenlik lideri Fortinet, Fortinet'in 30 Haziran 2028 tarihine kadar önümüzdeki üç sezon boyunca Espai Barça'nın yeni Resmi Siber Güvenlik Ortağı olacağı bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın bir parçası olarak FC Barcelona, Spotify Camp Nou tesisleri için Fortinet'in sektör lideri Security Fabric platformundan yararlanarak güvenli bir dijital ortam sağlayacak ve bu platform spor ve eğlence dünyasındaki teknolojik yenilikler için küresel bir referans görevi görecek.  Kulüp ve Fortinet arasındaki ittifak, gelecekteki Spotify Camp Nou ile ilgili sponsorluk programının bir parçası olup, en yenilikçi teknolojik sistemleri gelecekteki Stadyuma entegre etme konusundaki ortak hedefleri sayesinde mümkün oldu. FC Barcelona, Espai Barça'yı yeni teknolojilerin ön saflarında yer alan uluslararası bir inovasyon merkezine dönüştürmeye kendini adadı. Bu anlamda, bu ittifak Kulübün lider şirketlerle ortaklık kurma ve en yenilikçi teknolojiyi yeni stadyuma entegre etme konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit ediyor.  Bu ortaklık, kulüp tarihindeki en önemli projelerden biri için özel olarak oluşturulan sponsorluk programı için yeni bir fırsatı temsil ediyor. Hem doğrudan tüketicilere satış yapan şirketler (B2C) hem de Fortinet'te olduğu gibi iş sektörüne odaklanan şirketler (B2B) için FC Barcelona'nın küresel görünürlüğü ve prestijinden ve dünyanın önde gelen stadyumlarından biri olacak stadyumun öneminden yararlanarak yeni fırsatlar yaratacak. 
Küresel siber güvenlik lideri, Haziran 2028 tarihine kadar önümüzdeki üç sezon için geleceğin stadyumunun yeni sponsoru oldu.

FC Barcelona, Spotify Camp Nou stadyumunun resmi siber güvenlik çözüm ortağı olarak Fortinet'i seçti 


 

FC Barcelona ve küresel siber güvenlik lideri Fortinet, Fortinet'in 30 Haziran 2028 tarihine kadar önümüzdeki üç sezon boyunca Espai Barça'nın yeni Resmi Siber Güvenlik Ortağı olacağı bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın bir parçası olarak FC Barcelona, Spotify Camp Nou tesisleri için Fortinet'in sektör lideri Security Fabric platformundan yararlanarak güvenli bir dijital ortam sağlayacak ve bu platform spor ve eğlence dünyasındaki teknolojik yenilikler için küresel bir referans görevi görecek. 

Kulüp ve Fortinet arasındaki ittifak, gelecekteki Spotify Camp Nou ile ilgili sponsorluk programının bir parçası olup, en yenilikçi teknolojik sistemleri gelecekteki Stadyuma entegre etme konusundaki ortak hedefleri sayesinde mümkün oldu. FC Barcelona, Espai Barça'yı yeni teknolojilerin ön saflarında yer alan uluslararası bir inovasyon merkezine dönüştürmeye kendini adadı. Bu anlamda, bu ittifak Kulübün lider şirketlerle ortaklık kurma ve en yenilikçi teknolojiyi yeni stadyuma entegre etme konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit ediyor. 

Bu ortaklık, kulüp tarihindeki en önemli projelerden biri için özel olarak oluşturulan sponsorluk programı için yeni bir fırsatı temsil ediyor. Hem doğrudan tüketicilere satış yapan şirketler (B2C) hem de Fortinet'te olduğu gibi iş sektörüne odaklanan şirketler (B2B) için FC Barcelona'nın küresel görünürlüğü ve prestijinden ve dünyanın önde gelen stadyumlarından biri olacak stadyumun öneminden yararlanarak yeni fırsatlar yaratacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.