Jandarma Ekipleri Baraj Gölünü Temizledi

GÜNDEM 30.05.2024 - 07:25, Güncelleme: 30.05.2024 - 07:25 1233+ kez okundu.
 

Jandarma Ekipleri Baraj Gölünü Temizledi

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Adana’nın içme suyunu karşılayan baraj gölü havzasında denetim ve kontrol gerçekleştirdi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Sualtı Arama Kurtarma Timi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü / Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekibi Karaisalı ilçesi Çatalan mahallesinde bulunan Adana ilinin içme suyunu karşılayan baraj gölü havzasında müşterek denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Ekipler, gölde terk edilmiş ve çürümüş vaziyetteki balıkçı ağları toplayarak yüzey temizliği yaptı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Adana’nın içme suyunu karşılayan baraj gölü havzasında denetim ve kontrol gerçekleştirdi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Sualtı Arama Kurtarma Timi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü / Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekibi Karaisalı ilçesi Çatalan mahallesinde bulunan Adana ilinin içme suyunu karşılayan baraj gölü havzasında müşterek denetim ve kontroller gerçekleştirdi.
Ekipler, gölde terk edilmiş ve çürümüş vaziyetteki balıkçı ağları toplayarak yüzey temizliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.