Molped ve Bebem Natural Yılın En İyi Markaları Arasında!

DÜNYA 01.06.2024 - 10:26, Güncelleme: 01.06.2024 - 10:26 1575+ kez okundu.
 

Molped ve Bebem Natural Yılın En İyi Markaları Arasında!

Molped ve Bebem Natural Yılın En İyi Markaları Arasında!

  Hayat’ın iki markası Molped ve Bebem Natural en iyi markaların değerlendirildiği Denebunu Ödülleri’nden ödülle döndü. Pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların halk oylamasıyla seçildiği Denebunu Ödülleri’nde; Bebem Natural ve marka yüzü Gupse Özay, ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne, Molped Pure&Soft ürünü ise “Yılın En İyi Kişisel Bakım Ürünü Ödülü”ne layık görüldü. 2018 yılından bu yana pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların ürünlerinin başarılarını ödüllendiren Denebunu Ödülleri’nde, Hayat’ın iki markası Molped ve Bebem Naturel ödüllendirildi. Sevilen ürünlerin, ünlü isimlerin ve influencer’ların yüzde 100 halk oylamasıyla seçilerek ödüllendirildiği Denebunu Ödülleri Raffles Hotel’de sahiplerini buldu. Her yaştan kadın için en yakın arkadaş olma vizyonuyla hareket eden Molped, doğadan ilham alınarak üretilen ve vegan olan Molped Pure & Soft ürünü ile “Yılın En İyi Kişisel Bakım Ürünü Ödülü”nün sahibi oldu. Molped Pure & Soft, organik pamuk içeriği, cilt dostu yapısı ve yumuşaklığı ile kullanıcılardan tam not aldı.  Bebekleri için en iyisini arayan annelere en iyisini sunmayı hedefleyen Bebem Natural’in Gupse Özay’la anneliğin en doğal hallerini canlandırdığı reklam filmleri ve ses getiren iş birliği ödüllendirildi.  ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne layık görülen Bebem Natural ve sevilen sanatçı Gupse Özay ödülünü almak üzere sahneye çıktı.  Bebem Natural’in marka yüzü Gupse Özay ödül ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti: ‘’Gücünü doğallıktan ve annelerden alan Bebem Natural markası ile yolculuğumuz dolu dizgin devam ediyor. İş birliğimiz artık gönül birliğine dönüştü. Denebunu Ödülleri’nde ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne layık görülmek çok kıymetli… Demek tüketicilere gönül birliğimizi güzel bir şekilde geçirmeyi başarabilmişiz. Reklamda kusursuz, etkileyici, ışıltı şeyler göstermek zorundayız evet ancak sosyal medya etkileşimleri ile beraber annelere karşı fazla mükemmel annelik, bakımlı annelik empoze edildiğini fark ettik ve bunu biraz daha doğal yapalım, sıcak yapalım diyerek bir cesaret örneği gösterdiğimizi düşünüyorum.’’ dedi. 
Molped ve Bebem Natural Yılın En İyi Markaları Arasında!

 

Hayat’ın iki markası Molped ve Bebem Natural en iyi markaların değerlendirildiği Denebunu Ödülleri’nden ödülle döndü. Pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların halk oylamasıyla seçildiği Denebunu Ödülleri’nde; Bebem Natural ve marka yüzü Gupse Özay, ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne, Molped Pure&Soft ürünü ise “Yılın En İyi Kişisel Bakım Ürünü Ödülü”ne layık görüldü.

2018 yılından bu yana pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların ürünlerinin başarılarını ödüllendiren Denebunu Ödülleri’nde, Hayat’ın iki markası Molped ve Bebem Naturel ödüllendirildi. Sevilen ürünlerin, ünlü isimlerin ve influencer’ların yüzde 100 halk oylamasıyla seçilerek ödüllendirildiği Denebunu Ödülleri Raffles Hotel’de sahiplerini buldu.

Her yaştan kadın için en yakın arkadaş olma vizyonuyla hareket eden Molped, doğadan ilham alınarak üretilen ve vegan olan Molped Pure & Soft ürünü ile “Yılın En İyi Kişisel Bakım Ürünü Ödülü”nün sahibi oldu. Molped Pure & Soft, organik pamuk içeriği, cilt dostu yapısı ve yumuşaklığı ile kullanıcılardan tam not aldı. 

Bebekleri için en iyisini arayan annelere en iyisini sunmayı hedefleyen Bebem Natural’in Gupse Özay’la anneliğin en doğal hallerini canlandırdığı reklam filmleri ve ses getiren iş birliği ödüllendirildi.  ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne layık görülen Bebem Natural ve sevilen sanatçı Gupse Özay ödülünü almak üzere sahneye çıktı. 

Bebem Natural’in marka yüzü Gupse Özay ödül ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

‘’Gücünü doğallıktan ve annelerden alan Bebem Natural markası ile yolculuğumuz dolu dizgin devam ediyor. İş birliğimiz artık gönül birliğine dönüştü. Denebunu Ödülleri’nde ‘’Yılın En İyi Kadın Marka Yüzü ve İş Birliği Ödülü’’ne layık görülmek çok kıymetli… Demek tüketicilere gönül birliğimizi güzel bir şekilde geçirmeyi başarabilmişiz. Reklamda kusursuz, etkileyici, ışıltı şeyler göstermek zorundayız evet ancak sosyal medya etkileşimleri ile beraber annelere karşı fazla mükemmel annelik, bakımlı annelik empoze edildiğini fark ettik ve bunu biraz daha doğal yapalım, sıcak yapalım diyerek bir cesaret örneği gösterdiğimizi düşünüyorum.’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.