Büyükşehir’den YKS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.06.2024 - 14:46, Güncelleme: 06.06.2024 - 17:08 1161+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den YKS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun’da da adaylar toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Eğitime katkı sağlamak ve öğrencilere destek olmak için faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) günü de öğrencilerin yanında olacak. Büyükşehir Belediyesi, 8 – 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde de 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Belediye ve Özel Halk Otobüsleri YKS adaylarına ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. Sınava girecek öğrenciler, sınav giriş belgesini göstererek toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Kaynak : PHA
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun’da da adaylar toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Eğitime katkı sağlamak ve öğrencilere destek olmak için faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) günü de öğrencilerin yanında olacak. Büyükşehir Belediyesi, 8 – 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde de 8 ve 9 Haziran tarihlerinde Belediye ve Özel Halk Otobüsleri YKS adaylarına ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. Sınava girecek öğrenciler, sınav giriş belgesini göstererek toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kaynak : PHA

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.