SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

EĞİTİM 10.06.2024 - 06:30, Güncelleme: 10.06.2024 - 06:30 1080+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

REKTÖR PROF. DR. DAĞLI: “BAŞARI ÇITAMIZI HER YIL DAHA DA YÜKSELTEREK GEREK BİLİMSEL GEREKSE SOSYAL VE KÜLTÜREL AÇIDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN BAŞARILARA İMZA ATTIK”

    SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Entitüsü, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencileri eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezuniyet gururu yaşadı.   Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezunlara seslenen SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Anne babanıza gösterdiğiniz sevgi ve şefkati hastalarınıza da göstereceğinize inancımız tam” dedi.   “SANKO Grubu’nun 120’nci yılını kutladığımız dönemde sizleri mezun etmenin mutluluğunu yaşamak bizler için ayrıcalıktır” diyen Konukoğlu, şunları kaydetti:   “Velilerimizin çocukları üzerinde çok büyük emekleri var, kendilerine teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizle gururlanıyoruz. Bundan sonra her biri sağlık ordusunun birer neferi. Ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunarak meslek hayatlarını başarılarla taçlandırmalarını temenni ediyorum.”
REKTÖR PROF. DR. DAĞLI: “BAŞARI ÇITAMIZI HER YIL DAHA DA YÜKSELTEREK GEREK BİLİMSEL GEREKSE SOSYAL VE KÜLTÜREL AÇIDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN BAŞARILARA İMZA ATTIK”

 

 

SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Entitüsü, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencileri eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezuniyet gururu yaşadı.

 

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezunlara seslenen SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Anne babanıza gösterdiğiniz sevgi ve şefkati hastalarınıza da göstereceğinize inancımız tam” dedi.

 

“SANKO Grubu’nun 120’nci yılını kutladığımız dönemde sizleri mezun etmenin mutluluğunu yaşamak bizler için ayrıcalıktır” diyen Konukoğlu, şunları kaydetti:

 

“Velilerimizin çocukları üzerinde çok büyük emekleri var, kendilerine teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizle gururlanıyoruz. Bundan sonra her biri sağlık ordusunun birer neferi. Ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunarak meslek hayatlarını başarılarla taçlandırmalarını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.