Bursa'da 'organik tarım' minik ellere emanet

GÜNDEM 12.06.2024 - 17:30, Güncelleme: 13.06.2024 - 05:37 770+ kez okundu.
 

Bursa'da 'organik tarım' minik ellere emanet

Bursa İl Tarım Müdürlüğü, Hamidiye MTAL Doğa Anasınıfı öğrencileri ile Organik Tarım üretimi, tanıtım buluşması gerçekleştirdi.

   Bursa İl Tarım Müdürlüğü'nce yapılan 'organik tarım' eğitiminde Şaban Burhan organik tarım nedir, organik ürünler nasıl yetiştirilir, organik tarımın insan ve çevre sağlığı üzerine etkilerine yönelik bilgi verdi. Hamidiye MTAL Doğa Anasınıfı öğrencilerine yönelik bilgilendirme eğitiminden sonra Erdoğan Ceylan'ın da katılımıyla minik öğrenciler saksılara domates, biber fideleri dikimi ve mısır, kabak, fasulye tohumu ekti.   Organik çilek ve organik kiraz ikramıyla eğitim ve tanıtım programı tamamlandı. Anasınıfı bahçesindeki eğitime; İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Ceylan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü  Ömer Doğan, üreticisi Şaban Burhan, Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. 
Bursa İl Tarım Müdürlüğü, Hamidiye MTAL Doğa Anasınıfı öğrencileri ile Organik Tarım üretimi, tanıtım buluşması gerçekleştirdi.

 

 Bursa İl Tarım Müdürlüğü'nce yapılan 'organik tarım' eğitiminde Şaban Burhan organik tarım nedir, organik ürünler nasıl yetiştirilir, organik tarımın insan ve çevre sağlığı üzerine etkilerine yönelik bilgi verdi.

Hamidiye MTAL Doğa Anasınıfı öğrencilerine yönelik bilgilendirme eğitiminden sonra Erdoğan Ceylan'ın da katılımıyla minik öğrenciler saksılara domates, biber fideleri dikimi ve mısır, kabak, fasulye tohumu ekti.

 

Organik çilek ve organik kiraz ikramıyla eğitim ve tanıtım programı tamamlandı.

Anasınıfı bahçesindeki eğitime; İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Ceylan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü  Ömer Doğan, üreticisi Şaban Burhan, Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.