Lazer epilasyon zamanı!

YAŞAM 24.06.2024 - 11:04, Güncelleme: 24.06.2024 - 11:04 1060+ kez okundu.
 

Lazer epilasyon zamanı!

Podolog Yıldız Çelik hem kadın hem de erkekler için lazer epilasyonun kalıcı çözümler sunduğunu söylüyor.

Yazın sıcak günleri hızla yaklaşırken, plajda ve havuz kenarında özgürce dolaşmanın hayalini kurmaya başladık bile. Peki, bu yaz istenmeyen tüylerinizin keyfinizi kaçırmasına izin verecek misiniz? Cevabınız ‘hayır’ ise lazer epilasyonla tanışmanın şimdi tam zamanı. Pürüzsüz ve bakımlı bir ciltle yaza hazır olmanın aslında çok kolay olduğunu belirten Podolog Yıldız Çelik, hem kadın hem de erkekler için lazer epilasyonun kalıcı çözümler sunduğunu söylüyor.   Yazın gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları yükseliyor. Yazın gideceğiniz yerleri, giyeceğiniz kıyafetleri hatta yemeniz gereken yemekleri bile şimdiden planlıyorsunuz. Bir yandan daha fit görünmek isterken diğer yandan da pürüzsüz bir cilde kavuşmanın planlarını yapıyorsunuz. Bu yaz ne ağdanın acısıyla yüzleşmek ne de traş olmanın yarattığı stres ve zaman kaybıyla baş etmek istiyorsunuz. Lazer epilasyon yaptırmaya karar veriyor ve araştırıyorsunuz. Kafanız giderek karışıyor. Önünüze çıkan en büyük engellerden biri de yazın lazer epilasyon yapılamayacağını söyleyen arkadaşlarınız, dostlarınız. Podolog Yıldız Çelik  Bazı kurallara dikkat edildikten sonra her mevsim rahatlıkla lazer epilasyon yapılabilir. Yazın dikkat edilmesi gereken kurallar, kışın bile geçerli. Yalnızca biraz daha özen gösterilmeli diyerek  Madde madde yapılması gerekenleri özetledi. • Yazın lazer epilasyon yapılabilir. • Uygulama öncesi güneşlenmekten kaçınılmalıdır. • Uygulama sonrası güneşten koruyucu kullanımına dikkat edilmelidir. • Uygulama sonrası 7 gün kadar güneş banyosundan kaçınılmalıdır. • Bronz tenlere uygulanmamalı, ancak gerekiyorsa bir süre beklenilmelidir.
Podolog Yıldız Çelik hem kadın hem de erkekler için lazer epilasyonun kalıcı çözümler sunduğunu söylüyor.

Yazın sıcak günleri hızla yaklaşırken, plajda ve havuz kenarında özgürce dolaşmanın hayalini kurmaya başladık bile. Peki, bu yaz istenmeyen tüylerinizin keyfinizi kaçırmasına izin verecek misiniz? Cevabınız ‘hayır’ ise lazer epilasyonla tanışmanın şimdi tam zamanı. Pürüzsüz ve bakımlı bir ciltle yaza hazır olmanın aslında çok kolay olduğunu belirten Podolog Yıldız Çelik, hem kadın hem de erkekler için lazer epilasyonun kalıcı çözümler sunduğunu söylüyor.

 

Yazın gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları yükseliyor. Yazın gideceğiniz yerleri, giyeceğiniz kıyafetleri hatta yemeniz gereken yemekleri bile şimdiden planlıyorsunuz.

Bir yandan daha fit görünmek isterken diğer yandan da pürüzsüz bir cilde kavuşmanın planlarını yapıyorsunuz.

Bu yaz ne ağdanın acısıyla yüzleşmek ne de traş olmanın yarattığı stres ve zaman kaybıyla baş etmek istiyorsunuz.
Lazer epilasyon yaptırmaya karar veriyor ve araştırıyorsunuz.

Kafanız giderek karışıyor. Önünüze çıkan en büyük engellerden biri de yazın lazer epilasyon yapılamayacağını söyleyen arkadaşlarınız, dostlarınız.

Podolog Yıldız Çelik  Bazı kurallara dikkat edildikten sonra her mevsim rahatlıkla lazer epilasyon yapılabilir. Yazın dikkat edilmesi gereken kurallar, kışın bile geçerli. Yalnızca biraz daha özen gösterilmeli diyerek  Madde madde yapılması gerekenleri özetledi.


• Yazın lazer epilasyon yapılabilir.


• Uygulama öncesi güneşlenmekten kaçınılmalıdır.


• Uygulama sonrası güneşten koruyucu kullanımına dikkat edilmelidir.


• Uygulama sonrası 7 gün kadar güneş banyosundan kaçınılmalıdır.


• Bronz tenlere uygulanmamalı, ancak gerekiyorsa bir süre beklenilmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.