“KENDİNE AİT KADINLAR”DA İLK BULUŞMA 4 TEMMUZ’DA!

YAŞAM 25.06.2024 - 06:24, Güncelleme: 25.06.2024 - 06:24 905+ kez okundu.
 

“KENDİNE AİT KADINLAR”DA İLK BULUŞMA 4 TEMMUZ’DA!

BURCU ÖZER KATMER’İN gather-in’DEKİ YENİ BULUŞMA MEKÂNI “KENDİNE AİT KADINLAR”DA İLK BULUŞMA 4 TEMMUZ’DA!

    “Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast serisi 35 ülkede yüzbinlerce kez dinlenen ve Kendine Ait adlı romanını Düşbaz Kitaplar’dan çıkaran Burcu Özer Katmer’in sosyal video platformu gather-in’de ev sahipliği yaptığı yeni çevrimiçi mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşması 4 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek! Podcastler, eğitimler ve romandan sonra şimdi de gather-in’de kendine ait olmak üzerine konuşacak olan Burcu Özer Katmer, katılımcıları hayatın akışı içinde kaybolan, unuttuğumuz veya hiç fark edemediğimiz hikâyelerine birlikte bakmaya davet ediyor. Kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabilir, biletler ise gatherin.life/place/kendine-ait-kadinlar adresinden temin edilebilir.   Çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in, dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişileri dijital ortamda bir araya getiriyor. Her geçen gün açılan farklı mekânlar ve her zevke hitap eden buluşmalarla hızla büyüyen gather-in, insanlara ilgi alanlarına göre hem dijital ortamda farklı mekânlarda bir araya gelip sosyalleşme hem de kendi̇ çevrimiçi mekânını açma ve dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı sunuyor.   İlk kitabı Mutluluğu Arayanlar İçin’in ardından Kendine Ait isimli romanını Düşbaz Kitaplar aracılığıyla okurlarla buluşturan ve “Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast’i de çok sevilen Burcu Özer Katmer, gather-in’de açtığı yeni mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşmasını 4 Temmuz 2024 Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleştirecek. “Hikâyeni Yeniden Yazmak” başlığıyla gerçekleşecek ilk buluşmada şifa arayan kadınların hikâyelerini anlattığı romanından yola çıkan Burcu Özer Katmer katılımcıları, dikkatlerini cömertçe kendilerine verebilecekleri, her bir kişinin kendi biricik hikâyesinin geri kalanını kendi elleriyle yazmaya başlayabileceği iki saatlik bir yolculuğa çıkaracak. Hayatın akışı içinde kaybolan, unutulan veya hiç fark edilemeyen hikâyelere birlikte bakmaya davet eden buluşma, kimi zaman kişiyi tanımlayan en önemli parçalardan biri haline gelen, kimi zaman da onu kısıtlayan bir gölgeye dönüşen bu hikâyeleri bir kenara koymayı; herkesin kendisine ve kendi hikâyesine sahip çıkmasını hedefliyor. Katmer, buluşmaya yazmayı, şiiri, nefesi ve beden pratiklerini de dahil edecek.
BURCU ÖZER KATMER’İN gather-in’DEKİ YENİ BULUŞMA MEKÂNI “KENDİNE AİT KADINLAR”DA İLK BULUŞMA 4 TEMMUZ’DA!

 

 

“Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast serisi 35 ülkede yüzbinlerce kez dinlenen ve Kendine Ait adlı romanını Düşbaz Kitaplar’dan çıkaran Burcu Özer Katmer’in sosyal video platformu gather-in’de ev sahipliği yaptığı yeni çevrimiçi mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşması 4 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek! Podcastler, eğitimler ve romandan sonra şimdi de gather-in’de kendine ait olmak üzerine konuşacak olan Burcu Özer Katmer, katılımcıları hayatın akışı içinde kaybolan, unuttuğumuz veya hiç fark edemediğimiz hikâyelerine birlikte bakmaya davet ediyor. Kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabilir, biletler ise gatherin.life/place/kendine-ait-kadinlar adresinden temin edilebilir.

 

Çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in, dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişileri dijital ortamda bir araya getiriyor. Her geçen gün açılan farklı mekânlar ve her zevke hitap eden buluşmalarla hızla büyüyen gather-in, insanlara ilgi alanlarına göre hem dijital ortamda farklı mekânlarda bir araya gelip sosyalleşme hem de kendi̇ çevrimiçi mekânını açma ve dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı sunuyor.

 

İlk kitabı Mutluluğu Arayanlar İçin’in ardından Kendine Ait isimli romanını Düşbaz Kitaplar aracılığıyla okurlarla buluşturan ve “Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast’i de çok sevilen Burcu Özer Katmergather-in’de açtığı yeni mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşmasını 4 Temmuz 2024 Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleştirecek. “Hikâyeni Yeniden Yazmak” başlığıyla gerçekleşecek ilk buluşmada şifa arayan kadınların hikâyelerini anlattığı romanından yola çıkan Burcu Özer Katmer katılımcıları, dikkatlerini cömertçe kendilerine verebilecekleri, her bir kişinin kendi biricik hikâyesinin geri kalanını kendi elleriyle yazmaya başlayabileceği iki saatlik bir yolculuğa çıkaracak. Hayatın akışı içinde kaybolan, unutulan veya hiç fark edilemeyen hikâyelere birlikte bakmaya davet eden buluşma, kimi zaman kişiyi tanımlayan en önemli parçalardan biri haline gelen, kimi zaman da onu kısıtlayan bir gölgeye dönüşen bu hikâyeleri bir kenara koymayı; herkesin kendisine ve kendi hikâyesine sahip çıkmasını hedefliyor. Katmer, buluşmaya yazmayı, şiiri, nefesi ve beden pratiklerini de dahil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.