L’Oréal, güzelliğin geleceğini inovasyonla şekillendiriyor

YAŞAM 25.06.2024 - 06:28, Güncelleme: 25.06.2024 - 06:28 859+ kez okundu.
 

L’Oréal, güzelliğin geleceğini inovasyonla şekillendiriyor

‘Yeni Güzellik Kodları Yaratıcısı Programını’ devreye aldı

Kişiselleştirilmiş, kapsayıcı ve sorumlu güzellik taahhüdüyle çalışmalarını farklı bir boyuta taşıyan L’Oréal, tekno-güzellikten aldığı güç ile “Herkes İçin Güzellik” başlığı altında konumlandırdığı inovasyonlarını geliştirmeyi sürdürüyor. Tekno-güzellik devi, Viva Teknoloji Fuarı’nda üretken yapay zeka destekli kişisel güzellik asistanını, artırılmış yaratıcı içerik üretimi platformunu ve kızılötesi ışık teknolojisiyle geliştirdiği devrim niteliğindeki saç kurutma makinesini tanıttı. L’Oréal ayrıca, gelişmiş cilt bakımı için mikro yüzeyde yenilemeyi mümkün kılan cihazını ve bilimsel araştırma ile ürün testlerinde kullanılabilecek, insan derisine benzeyen Skin Technology by L’Oréal’in lansmanını da gerçekleştirdi. Tek işi güzellik olan bir şirketten, tek işi güzellik olan bir teknoloji şirketine evrilerek “Tekno-Güzellik” vizyonuna öncülük eden L’Oréal, gücünü teknoloji ve inovasyondan alan yenilikçi deneyim portföyünü genişletiyor. Tekno-Güzellik devi, son olarak Paris’teki Viva Teknoloji Fuarı’nda cilde ve saça dair teknolojik inovasyonlarını tanıttı. L’Oréal, güzellik içerik laboratuvarı, yeni kişisel güzellik asistanı teknolojisi, kızılötesi ışık teknolojisinden faydalanan saç kurutma makinesi ve yeni nesil cilt bakım cihazını tüketicileriyle buluşturdu. Ayrıca, bilimsel araştırma ve ürün testlerinde kullanılmak üzere insan derisine benzeyen suni deri teknolojisi Skin Technology by L’Oréal’in de lansmanını gerçekleştirdi.  Teknolojinin gücüyle dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını, güzellikle iyileştirdiklerini söyleyen L'Oréal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu CEO Yardımcısı Barbara Lavernos, “VivaTech'te, diğer çığır açan yeniliklerin yanı sıra, Skin Technology by L’Oréal’i de tanıttık. Gerçek insan cildi ile daha fazla benzerlikte özellikler taşıyan, kozmetik ve sağlık sektörlerindeki araştırmacılar için heyecan verici olanakların önünü açacak yeni biyo-bazlı cilt teknolojimiz için heyecanlıyız” dedi.
‘Yeni Güzellik Kodları Yaratıcısı Programını’ devreye aldı

Kişiselleştirilmiş, kapsayıcı ve sorumlu güzellik taahhüdüyle çalışmalarını farklı bir boyuta taşıyan L’Oréal, tekno-güzellikten aldığı güç ile “Herkes İçin Güzellik” başlığı altında konumlandırdığı inovasyonlarını geliştirmeyi sürdürüyor. Tekno-güzellik devi, Viva Teknoloji Fuarı’nda üretken yapay zeka destekli kişisel güzellik asistanını, artırılmış yaratıcı içerik üretimi platformunu ve kızılötesi ışık teknolojisiyle geliştirdiği devrim niteliğindeki saç kurutma makinesini tanıttı. L’Oréal " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> L’Oréal ayrıca, gelişmiş cilt bakımı için mikro yüzeyde yenilemeyi mümkün kılan cihazını ve bilimsel araştırma ile ürün testlerinde kullanılabilecek, insan derisine benzeyen Skin Technology by L’Oréal’in lansmanını da gerçekleştirdi.

Tek işi güzellik olan bir şirketten, tek işi güzellik olan bir teknoloji şirketine evrilerek “Tekno-Güzellik” vizyonuna öncülük eden L’Oréal, gücünü teknoloji ve inovasyondan alan yenilikçi deneyim portföyünü genişletiyor. Tekno-Güzellik devi, son olarak Paris’teki Viva Teknoloji Fuarı’nda cilde ve saça dair teknolojik inovasyonlarını tanıttı. L’Oréal, güzellik içerik laboratuvarı, yeni kişisel güzellik asistanı teknolojisi, kızılötesi ışık teknolojisinden faydalanan saç kurutma makinesi ve yeni nesil cilt bakım cihazını tüketicileriyle buluşturdu. Ayrıca, bilimsel araştırma ve ürün testlerinde kullanılmak üzere insan derisine benzeyen suni deri teknolojisi Skin Technology by L’Oréal’in de lansmanını gerçekleştirdi. 

Teknolojinin gücüyle dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını, güzellikle iyileştirdiklerini söyleyen L'Oréal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu CEO Yardımcısı Barbara Lavernos, “VivaTech'te, diğer çığır açan yeniliklerin yanı sıra, Skin Technology by L’Oréal’i de tanıttık. Gerçek insan cildi ile daha fazla benzerlikte özellikler taşıyan, kozmetik ve sağlık sektörlerindeki araştırmacılar için heyecan verici olanakların önünü açacak yeni biyo-bazlı cilt teknolojimiz için heyecanlıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.