ÜNLÜ İSİMLER İSTANBUL MODERN'DE BULUŞTU

KÜLTÜR 25.06.2024 - 10:35, Güncelleme: 25.06.2024 - 10:35 879+ kez okundu.
 

ÜNLÜ İSİMLER İSTANBUL MODERN'DE BULUŞTU

A NIGHT AT THE MUSEUM GALA NIGHT Oral-B SPONSORLUĞUNDA İSTANBUL MODERN’DE YAPILDI

  Oral-B sponsoru olduğu İstanbul Modern’de A Night To The Museum Gala Night lansmanını gerçekleştirdi. Oral-B’nin sponsorluğunu üstlendiği geceye P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, İstanbul Modern yetkilileri, oyuncu Ece Sükan, sanatçılar, influencerlar ve diğer paydaşlar katıldı. Etkinlikte Oral-B’nin yeni marka yüzü oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin de yer aldı. Düzenlenen özel gecede ayrıca, İpana markasının Oral-B çatısı altına alınacağı ve P&G’nin tek diş macunu markasının Oral-B olacağı bilgisi verildi.     P&G’nin önde gelen ağız sağlığı markası Oral-B, sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Modern’de A Night To The Museum Gala Night etkinliğini gerçekleştirdi. Yıllardır triatlon sporunu destekleyen Oral-B, geçen sene başlayan Stüdyo STEAM sponsorluğuyla bu desteği sanat alanına da genişletti. İstanbul Modern’in yeni binasında gerçekleşen A Night To The Museum Gala Night’ta Oral-B’nin yeni marka stratejileri aktarıldı ve tanıtım projelerinde yer alacak oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin katılımcılara tanıtıldı. Etkinliğe dair kırmızı halı röportajları düzenleyen güzel oyuncu Ece Sükan, misafirlere geceye özel sorular sorarak geceye renk kattı. 
A NIGHT AT THE MUSEUM GALA NIGHT Oral-B SPONSORLUĞUNDA İSTANBUL MODERN’DE YAPILDI

 

Oral-B sponsoru olduğu İstanbul Modern’de A Night To The Museum Gala Night lansmanını gerçekleştirdi. Oral-B’nin sponsorluğunu üstlendiği geceye P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, İstanbul Modern yetkilileri, oyuncu Ece Sükan, sanatçılar, influencerlar ve diğer paydaşlar katıldı. Etkinlikte Oral-B’nin yeni marka yüzü oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin de yer aldı. Düzenlenen özel gecede ayrıca, İpana markasının Oral-B çatısı altına alınacağı ve P&G’nin tek diş macunu markasının Oral-B olacağı bilgisi verildi.  

 

P&G’nin önde gelen ağız sağlığı markası Oral-B, sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Modern’de A Night To The Museum Gala Night etkinliğini gerçekleştirdi. Yıllardır triatlon sporunu destekleyen Oral-B, geçen sene başlayan Stüdyo STEAM sponsorluğuyla bu desteği sanat alanına da genişletti. İstanbul Modern’in yeni binasında gerçekleşen A Night To The Museum Gala Night’ta Oral-B’nin yeni marka stratejileri aktarıldı ve tanıtım projelerinde yer alacak oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin katılımcılara tanıtıldı. Etkinliğe dair kırmızı halı röportajları düzenleyen güzel oyuncu Ece Sükan, misafirlere geceye özel sorular sorarak geceye renk kattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.