Dursun Dağtekin AGSYD Yönetiminde

GÜNDEM 27.06.2024 - 14:16, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:16 830+ kez okundu.
 

Dursun Dağtekin AGSYD Yönetiminde

Usta gazeteci Dursun Dağtekin AGSYD Genel Merkez Yönetimine seçildi. 25 yıldan bu yana Adana yerel basınında gazetecilik yapan ve meslek örgütlerinde her zaman görev alan usta gazeteci yorumcu Dursun Dağtekin AGSYD Genel Merkez yöneticisi oldu. Halen Türkiye Gazeteciler Sendikası üst Kurul Delegesi olarak da görev yapan Dağtekin; “Mesleğime olan inancımı hiçbir koşulda kaybetmedim” dedi

Gazeteci Dursun Dağtekin konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Yıllardır onur ve gururla icra ettiğim gazetecilik mesleğine gönülden bağlılığımı hiç kaybetmedim. Anadolu basınının içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan dolayı kalbimi karartmadım. İnanıyorum ki mesleğimiz tekrar hak ettiği değeri bulacaktır. Ben ve benim gibi kalemini satmadan ekmeğinin peşinde koşan gazeteciler bir gün mutlaka hak ettikleri özgür basın hayalini gerçekleştirecektir. Bu uğurda güvendiğim, inandığım meslek örgütlerimle birlikte yeni projeler üreterek, mesleğe katkı koyacak eğitim seminerleri ve genç meslektaşlarımıza katkısı olacak seminerler ile zor olan dik durabilmenin önemini anlatmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki AGSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Erdoğan ve birbirinden değerli 52 ilde örgütlü şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye gündeminde adımız çok daha fazla duyulacaktır. Gazetecilik mesleğine gönül veren genç meslektaşlarımızı derneğimize davet ediyorum. Gelin eğitiminize destek verelim, birlikte güçlü olalım. Bu vesile ile beni bu göreve layık gören Başta Genel Başkanım İbrahim Erdoğan olmak üzere, Adana Şube Başkanım sayın Mustafa Boz'a, delegasyonumuzda benim için oy kullanan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Faaliyetlerimizi yakından takip edin.” Gazeteci Dursun Dağtekin Gazetecilik mesleği boyunca birçok farklı siyasi partiden bakan, milletvekili, belediye başkanı ile seçim sürecinde birlikte çalışmış danışmanlık hizmeti verdi. Bunların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin il ilçe başkanlıklarına da destek olmuş meslek hayatına Adanus Gazetesi ve adnhaber.com internet sitesinde imtiyaz sahibi olarak devam etmektedir.    
Usta gazeteci Dursun Dağtekin AGSYD Genel Merkez Yönetimine seçildi. 25 yıldan bu yana Adana yerel basınında gazetecilik yapan ve meslek örgütlerinde her zaman görev alan usta gazeteci yorumcu Dursun Dağtekin AGSYD Genel Merkez yöneticisi oldu. Halen Türkiye Gazeteciler Sendikası üst Kurul Delegesi olarak da görev yapan Dağtekin; “Mesleğime olan inancımı hiçbir koşulda kaybetmedim” dedi

Gazeteci Dursun Dağtekin konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Yıllardır onur ve gururla icra ettiğim gazetecilik mesleğine gönülden bağlılığımı hiç kaybetmedim. Anadolu basınının içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumdan dolayı kalbimi karartmadım. İnanıyorum ki mesleğimiz tekrar hak ettiği değeri bulacaktır. Ben ve benim gibi kalemini satmadan ekmeğinin peşinde koşan gazeteciler bir gün mutlaka hak ettikleri özgür basın hayalini gerçekleştirecektir. Bu uğurda güvendiğim, inandığım meslek örgütlerimle birlikte yeni projeler üreterek, mesleğe katkı koyacak eğitim seminerleri ve genç meslektaşlarımıza katkısı olacak seminerler ile zor olan dik durabilmenin önemini anlatmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki AGSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Erdoğan ve birbirinden değerli 52 ilde örgütlü şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye gündeminde adımız çok daha fazla duyulacaktır. Gazetecilik mesleğine gönül veren genç meslektaşlarımızı derneğimize davet ediyorum. Gelin eğitiminize destek verelim, birlikte güçlü olalım. Bu vesile ile beni bu göreve layık gören Başta Genel Başkanım İbrahim Erdoğan olmak üzere, Adana Şube Başkanım sayın Mustafa Boz'a, delegasyonumuzda benim için oy kullanan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Faaliyetlerimizi yakından takip edin.”

Gazeteci Dursun Dağtekin Gazetecilik mesleği boyunca birçok farklı siyasi partiden bakan, milletvekili, belediye başkanı ile seçim sürecinde birlikte çalışmış danışmanlık hizmeti verdi. Bunların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin il ilçe başkanlıklarına da destek olmuş meslek hayatına Adanus Gazetesi ve adnhaber.com internet sitesinde imtiyaz sahibi olarak devam etmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.