SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

BİLİM 01.07.2024 - 09:47, Güncelleme: 01.07.2024 - 09:47 1455+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. AKKIN: “VERİLEN EMEKLERİN YERİNİ BULDUĞUNU GÖRMEK BİZLERİ ÇOK GURURLANDIRIYOR”

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2023- 2024 akademik döneminde 79 öğrenci, diploma ve yemin töreniyle mezuniyet sevinci yaşadı.   Mütevelli Heyeti Başkanı Zeki Konukoğlu, mezunlara ve ailelerine ilettiği tebrik mesajında; mezuniyet coşkusunu yürekten yaşadığını belirterek, mezunlara mesleki ve özel hayatlarında başarılar diledi.   Mezunların elde edecekleri başarılar ile her zaman gurur duyacaklarının altını çizen Konukoğlu, evlatları için her türlü fedakarlığı karşılıksız bir şekilde yapan ailelere de tebriklerini iletti.   Konukoğlu, “Ailemizin kurduğu Sani Konukoğlu Vakfı tarafından ülkemize kazandırılan üniversitemizle, Türkiye’de sağlık standartlarının yükselmesine katkı sağlamak ve geleceğin nitelikli sağlık profesyonellerini yetiştirmek amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı azimle sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek mesajını sonlandırdı. 
TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. AKKIN: “VERİLEN EMEKLERİN YERİNİ BULDUĞUNU GÖRMEK BİZLERİ ÇOK GURURLANDIRIYOR”

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2023- 2024 akademik döneminde 79 öğrenci, diploma ve yemin töreniyle mezuniyet sevinci yaşadı.

 

Mütevelli Heyeti Başkanı Zeki Konukoğlu, mezunlara ve ailelerine ilettiği tebrik mesajında; mezuniyet coşkusunu yürekten yaşadığını belirterek, mezunlara mesleki ve özel hayatlarında başarılar diledi.

 

Mezunların elde edecekleri başarılar ile her zaman gurur duyacaklarının altını çizen Konukoğlu, evlatları için her türlü fedakarlığı karşılıksız bir şekilde yapan ailelere de tebriklerini iletti.

 

Konukoğlu, “Ailemizin kurduğu Sani Konukoğlu Vakfı tarafından ülkemize kazandırılan üniversitemizle, Türkiye’de sağlık standartlarının yükselmesine katkı sağlamak ve geleceğin nitelikli sağlık profesyonellerini yetiştirmek amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı azimle sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek mesajını sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.