Evlenmek isteyen genç intihara kalkıştı - Videolu Haber

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.07.2024 - 13:10, Güncelleme: 06.07.2024 - 09:17 650+ kez okundu.
 

Evlenmek isteyen genç intihara kalkıştı - Videolu Haber

Adıyaman’da evlenmek için babasından para isteyen genç olumlu yanıt alamayınca intihar etmeye kalktı.

Olay, Adıyaman Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ağır hasarlı binada gerçekleşti. Aldığımız bilgilere göre Hasan Boynukara (39) isimli şahıs, babasından evlenmek için bir miktar para talep etti. Babasından olumlu yanıt alamayan şahıs Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 7 katlı ağır hasarlı binanın tepesine çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Şahıs çevreden geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edildi.  Olay yerine gelen çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Şahsı ikna etmek üzere binaya çıkan Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli uzun bir süre şahısla diyalog kurmaya çalıştı. Polis ekipleri telefon üzerinden görüşme sağlayarak şahsı yaklaşık 45 dakika kadar ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman şahıs yürekleri ağza getirse de uzun uğraşlar sonunda atlamaktan vazgeçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. ADIYAMAN (PHA) - Mustafa REŞBER - Kaynak : PHA
Adıyaman’da evlenmek için babasından para isteyen genç olumlu yanıt alamayınca intihar etmeye kalktı.

Olay, Adıyaman Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ağır hasarlı binada gerçekleşti. Aldığımız bilgilere göre Hasan Boynukara (39) isimli şahıs, babasından evlenmek için bir miktar para talep etti. Babasından olumlu yanıt alamayan şahıs Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 7 katlı ağır hasarlı binanın tepesine çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Şahıs çevreden geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edildi.  Olay yerine gelen çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Şahsı ikna etmek üzere binaya çıkan Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli uzun bir süre şahısla diyalog kurmaya çalıştı. Polis ekipleri telefon üzerinden görüşme sağlayarak şahsı yaklaşık 45 dakika kadar ikna etmeye çalıştı. Zaman zaman şahıs yürekleri ağza getirse de uzun uğraşlar sonunda atlamaktan vazgeçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADIYAMAN (PHA) - Mustafa REŞBER -

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.