BAŞKAN OYA TEKİN ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

GÜNDEM 10.07.2024 - 05:16, Güncelleme: 10.07.2024 - 05:16 985+ kez okundu.
 

BAŞKAN OYA TEKİN ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

SEYHAN BELEDİYESİ ASFALT HAMLESİNİ 9 MAHALLE İLE BAŞLATTI

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlar için sorun oluşturan yolların asfalt serme, bakım ve onarım işlemlerine hızlı başladı. Öncelik durumuna göre tespit edilen 9 mahallede asfalt mesaisinin gerçekleştiğini belirten Başkan Oya Tekin, Seyhan’ın yollarını modern hale getirmeye kararlı olduklarını söyledi.   ASFALT ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ Pınar ve Denizli Mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen, işçilere kolay gelsin dileğinde bulunarak vatandaşlar ile sohbet eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Yapılan istişareler sonrasında çalışmalarımıza başladık. Bir kentin en önemli temel sorunları arasında yer alan asfalt işlemlerine büyük bir önem veriyoruz. Seyhan’ımıza yakışmayan bozuk yolların kısa bir sürede güzel bir görünüme kavuşması için ekiplerimiz aşırı sıcaklıklara rağmen büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmekte. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
SEYHAN BELEDİYESİ ASFALT HAMLESİNİ 9 MAHALLE İLE BAŞLATTI

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlar için sorun oluşturan yolların asfalt serme, bakım ve onarım işlemlerine hızlı başladı. Öncelik durumuna göre tespit edilen 9 mahallede asfalt mesaisinin gerçekleştiğini belirten Başkan Oya Tekin, Seyhan’ın yollarını modern hale getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

 

ASFALT ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Pınar ve Denizli Mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen, işçilere kolay gelsin dileğinde bulunarak vatandaşlar ile sohbet eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Yapılan istişareler sonrasında çalışmalarımıza başladık. Bir kentin en önemli temel sorunları arasında yer alan asfalt işlemlerine büyük bir önem veriyoruz. Seyhan’ımıza yakışmayan bozuk yolların kısa bir sürede güzel bir görünüme kavuşması için ekiplerimiz aşırı sıcaklıklara rağmen büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmekte. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.