Çin'de bir adam pantolonunda 104 canlı yılan kaçırırken yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.07.2024 - 12:48, Güncelleme: 10.07.2024 - 17:08 993+ kez okundu.
 

Çin'de bir adam pantolonunda 104 canlı yılan kaçırırken yakalandı

Çin Gümrük İdaresi, 100'den fazla canlı yılanı pantolonunun içine sıkıştırarak ülkeye sokmaya çalışan bir adamın yakalandığını açıkladı.

Çin Gümrük İdaresi yaptığı açıklamada, ismi açıklanmayan yolcunun Hong Kong'dan kaçarak sınır kenti Shenzhen'e girmeye çalışırken gümrük memurları tarafından durdurulduğunu söyledi. Açıklamada, "Gümrük memurları, yaptıkları incelemede yolcunun giydiği pantolonun ceplerinin altı adet bez torba ile kapatılıp bantla kapatıldığını tespit etti.zAçıldığında her bir torbanın içinde her türlü şekil, boyut ve renkte canlı yılanlar bulundu." ifadeleri yer aldı. Açıklamada, polis memurlarının aralarında süt yılanı ve mısır yılanının da bulunduğu pullu sürüngenlerden 104'ünü ele geçirdiği, bunların çoğunun yabancı türler olduğu belirtildi. Görüntülerde iki sınır görevlisinin, kıvranan kırmızı, pembe ve beyaz yılanlarla dolu şeffaf plastik torbalara baktığı görülüyor. (İLKHA)
Çin Gümrük İdaresi, 100'den fazla canlı yılanı pantolonunun içine sıkıştırarak ülkeye sokmaya çalışan bir adamın yakalandığını açıkladı.

Çin Gümrük İdaresi yaptığı açıklamada, ismi açıklanmayan yolcunun Hong Kong'dan kaçarak sınır kenti Shenzhen'e girmeye çalışırken gümrük memurları tarafından durdurulduğunu söyledi.

Açıklamada, "Gümrük memurları, yaptıkları incelemede yolcunun giydiği pantolonun ceplerinin altı adet bez torba ile kapatılıp bantla kapatıldığını tespit etti.zAçıldığında her bir torbanın içinde her türlü şekil, boyut ve renkte canlı yılanlar bulundu." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, polis memurlarının aralarında süt yılanı ve mısır yılanının da bulunduğu pullu sürüngenlerden 104'ünü ele geçirdiği, bunların çoğunun yabancı türler olduğu belirtildi.

Görüntülerde iki sınır görevlisinin, kıvranan kırmızı, pembe ve beyaz yılanlarla dolu şeffaf plastik torbalara baktığı görülüyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.