Irak'ta sıcaklıklar 50 dereceyi aşıyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.07.2024 - 11:53, Güncelleme: 10.07.2024 - 17:09 654+ kez okundu.
 

Irak'ta sıcaklıklar 50 dereceyi aşıyor

Ülkenin orta ve güney kesimlerindeki 8 ilde sıcaklıkların, bugün 50 dereceyi aşacağı konusunda uyarı yapıldı.

Irak Meteorolojisi, sıcaklıkların 50 derecenin üzerine çıkacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, bugün Vasıt, Necef, Divaniye, Babil, Misan, Nasıriye, Semave ve Basra kentlerinde sıcaklıkların 50 dereceyi geçmesinin beklendiği belirtildi. Bağdat'ta ise sıcaklığın 49 derece olması bekleniyor. Sıcak hava dalgasının temmuz ortasında etkisini artırması ve ay sonuna kadar sürmesi tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ülkenin güney kesiminde 50 ila 52 derece, merkez kentlerde 48 ila 50 derece, batıda 45 ila 48 derece, kuzeyde ise 39 ila 45 derece arasında değişmesi bekleniyor. (İLKHA)
Ülkenin orta ve güney kesimlerindeki 8 ilde sıcaklıkların, bugün 50 dereceyi aşacağı konusunda uyarı yapıldı.

Irak Meteorolojisi, sıcaklıkların 50 derecenin üzerine çıkacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, bugün Vasıt, Necef, Divaniye, Babil, Misan, Nasıriye, Semave ve Basra kentlerinde sıcaklıkların 50 dereceyi geçmesinin beklendiği belirtildi.

Bağdat'ta ise sıcaklığın 49 derece olması bekleniyor.

Sıcak hava dalgasının temmuz ortasında etkisini artırması ve ay sonuna kadar sürmesi tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların ülkenin güney kesiminde 50 ila 52 derece, merkez kentlerde 48 ila 50 derece, batıda 45 ila 48 derece, kuzeyde ise 39 ila 45 derece arasında değişmesi bekleniyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.