Batman'da serinlemek için suya giren genç boğuldu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 12.07.2024 - 20:13, Güncelleme: 13.07.2024 - 06:03 952+ kez okundu.
 

Batman'da serinlemek için suya giren genç boğuldu

Batman Çayı'na serinlemek için giren 23 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

Olay Şerbetli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için nehre giren İyi Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın oğlu olduğu belirtilen 23 yaşındaki Taha Yasin Uras, bir süre sonra gözden kayboldu. Kendisinden haber alamayan vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar tarafından bir süre yapılan arama sonrası sudan çıkarılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. (İLKHA)
Batman Çayı'na serinlemek için giren 23 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

Olay Şerbetli köyü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, serinlemek için nehre giren İyi Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın oğlu olduğu belirtilen 23 yaşındaki Taha Yasin Uras, bir süre sonra gözden kayboldu.

Kendisinden haber alamayan vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Vatandaşlar tarafından bir süre yapılan arama sonrası sudan çıkarılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.