Crème Brulée Lezzetleri Starbucks’ta

YAŞAM 14.07.2024 - 05:07, Güncelleme: 14.07.2024 - 05:07 1008+ kez okundu.
 

Crème Brulée Lezzetleri Starbucks’ta

Yenilikçi ve her damak zevkine hitap eden lezzetleri misafirlerine sunan Starbucks, yepyeni Crème Brulée aromalı 2 çeşit içeceği ile sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Soğuk köpükle hazırlanan Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® ve Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks’ın yaz aylarındaki serinletici içecekleri arasında yerini alıyor.  Crème Brulée lezzeti Starbucks’ın klasik kahveleri ile buluşuyor!  Crème Brulée aromalı soğuk köpük Starbucks’ın klasikleşen içecekleri ile buluşuyor ve sıcak yaz günlerinde lezzetli bir mola arayışında olanlara yepyeni deneyim sunuyor.  Klasik Frappuccino ve esmer şeker şurubunun Crème Brulée lezzetiyle buluştuğu Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® yazın vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor.  Starbucks Blonde Espresso, esmer şeker şurubu ve buz ile çalkalanan, üst katmanında ise yulaf sütü, zengin Crème Brulée soğuk köpüğü ve öğütülmüş kahve süslemesiyle tamamlanan Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, Crème Brulée ailesinin eşsiz lezzetini sunuyor.  Starbucks, yazın enerjisini ve keyfini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığı menüleriyle tüm misafirlerini bu yazın soğuk içecek trendlerini birlikte keşfetmeye davet ediyor.
Yenilikçi ve her damak zevkine hitap eden lezzetleri misafirlerine sunan Starbucks, yepyeni Crème Brulée aromalı 2 çeşit içeceği ile sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Soğuk köpükle hazırlanan Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® ve Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks’ın yaz aylarındaki serinletici içecekleri arasında yerini alıyor. 

Crème Brulée lezzeti Starbucks’ın klasik kahveleri ile buluşuyor! 

Crème Brulée aromalı soğuk köpük Starbucks’ın klasikleşen içecekleri ile buluşuyor ve sıcak yaz günlerinde lezzetli bir mola arayışında olanlara yepyeni deneyim sunuyor. 

Klasik Frappuccino ve esmer şeker şurubunun Crème Brulée lezzetiyle buluştuğu Crème Brulée X Brown Sugar Frappuccino® yazın vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor. 

Starbucks Blonde Espresso, esmer şeker şurubu ve buz ile çalkalanan, üst katmanında ise yulaf sütü, zengin Crème Brulée soğuk köpüğü ve öğütülmüş kahve süslemesiyle tamamlanan Crème Brulée X Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, Crème Brulée ailesinin eşsiz lezzetini sunuyor. 

Starbucks, yazın enerjisini ve keyfini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığı menüleriyle tüm misafirlerini bu yazın soğuk içecek trendlerini birlikte keşfetmeye davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.