CHP Bursa İl Kadın Kolları Kongresi Merinos AKKM'de yapıldı

SİYASET 13.07.2024 - 15:50, Güncelleme: 14.07.2024 - 05:19 603+ kez okundu.
 

CHP Bursa İl Kadın Kolları Kongresi Merinos AKKM'de yapıldı

CHP Bursa İl Kadın Kolları, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin Hüdavendigar Salonu'nda kongre için bir araya geldi. Kongrede bir araya gelen üyeler, yeni dönem için hedeflerini belirledi.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Kadın Kolları Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede, kadınların parti içindeki rolünün güçlendirilmesi ve yerel yönetimlerde daha aktif hale getirilmesi konuları ön plana çıktı. Programda CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de yer aldı.   "ZOR GÜNLERDEN BERABER ÇIKAÇAĞIZ" CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş kongrede konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı. Zor günlerden beraber çıkacaklarını belirterek konuşmasına başlayan Okumuş, "2020-2024 yılları arasında bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi adına örgütümüzün gücüne inanarak çalışmaya devam ettik ve devam edeceğiz. Aldığımız sorumluluğun farkındayız, daha çok çalışacağız. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı genele taşımak için yürüyüşümüz devam edecektir. Bu zor günlerden aydınlık günlere hep beraber çıkacağız. Halklarımız için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yılmadan yorulmadan mücadele ettiğimiz dört yılı bitirmek üzereyiz. Güzel dostluklar elde ettik. Gururluyuz ve mutluyuz. Tüm örgütümüz ve ekibimizin büyük emekleri var. Siz kocaman yürekli emekçi kadınlarımız! Hepimiz en yüce değeriz. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve kutluyorum." dedi.    
CHP Bursa İl Kadın Kolları, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin Hüdavendigar Salonu'nda kongre için bir araya geldi. Kongrede bir araya gelen üyeler, yeni dönem için hedeflerini belirledi.

 

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Kadın Kolları Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede, kadınların parti içindeki rolünün güçlendirilmesi ve yerel yönetimlerde daha aktif hale getirilmesi konuları ön plana çıktı.

Programda CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de yer aldı.

 

"ZOR GÜNLERDEN BERABER ÇIKAÇAĞIZ"

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş kongrede konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı. Zor günlerden beraber çıkacaklarını belirterek konuşmasına başlayan Okumuş, "2020-2024 yılları arasında bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi adına örgütümüzün gücüne inanarak çalışmaya devam ettik ve devam edeceğiz. Aldığımız sorumluluğun farkındayız, daha çok çalışacağız. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı genele taşımak için yürüyüşümüz devam edecektir. Bu zor günlerden aydınlık günlere hep beraber çıkacağız. Halklarımız için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yılmadan yorulmadan mücadele ettiğimiz dört yılı bitirmek üzereyiz. Güzel dostluklar elde ettik. Gururluyuz ve mutluyuz. Tüm örgütümüz ve ekibimizin büyük emekleri var. Siz kocaman yürekli emekçi kadınlarımız! Hepimiz en yüce değeriz. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve kutluyorum." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.