BAŞKAN OYA TEKİN, “ TÜM CANLILARIN YAŞAM HAKKINI SAVUNUYORUZ”

GÜNDEM 14.07.2024 - 16:45, Güncelleme: 14.07.2024 - 16:45 1165+ kez okundu.
 

BAŞKAN OYA TEKİN, “ TÜM CANLILARIN YAŞAM HAKKINI SAVUNUYORUZ”

BAŞKAN TEKİN HAYKONFED ZİYARETİNDE ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık ve yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Tekin, Seyhan'a Hayvan Bakım Evi kazandırmak için arazi arayışlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.     ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR “Hayvan dostlarımızın popülasyonunu kontrol altına almak, onları kısırlaştırılmayan hayvanlarda görülen hastalıklardan korumak için çalışıyoruz” diyen Başkan Tekin,  "İlçemizde birlikte yaşadığımız patili dostlarımız ile projelerimiz üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Gündemlerimizden bir tanesi kısırlaştırma merkezleri. Uyutulsun mu, kısırlaştırılsın mı tartışması var. Tüm canlıların yaşam hakkını savunuyoruz tabi ki. Bunu savunurken bir yandan da önlem alınması gerekiyor. Kısırlaştırma şart” dedi.
BAŞKAN TEKİN HAYKONFED ZİYARETİNDE ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık ve yöneticiler ile bir araya geldi. Başkan Tekin, Seyhan'a Hayvan Bakım Evi kazandırmak için arazi arayışlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

 

 

ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR

“Hayvan dostlarımızın popülasyonunu kontrol altına almak, onları kısırlaştırılmayan hayvanlarda görülen hastalıklardan korumak için çalışıyoruz” diyen Başkan Tekin,  "İlçemizde birlikte yaşadığımız patili dostlarımız ile projelerimiz üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Gündemlerimizden bir tanesi kısırlaştırma merkezleri. Uyutulsun mu, kısırlaştırılsın mı tartışması var. Tüm canlıların yaşam hakkını savunuyoruz tabi ki. Bunu savunurken bir yandan da önlem alınması gerekiyor. Kısırlaştırma şart” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.