Manisa'da çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 16.07.2024 - 00:23, Güncelleme: 16.07.2024 - 05:35 738+ kez okundu.
 

Manisa'da çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Manisa'da düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda, Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. K.D. (27), T.D. (44), M.A. (29) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda hassas terazi ve 14 parça halinde toplam 665,12 gram bonzai maddesi ele geçirilirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. (İLKHA) Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, 15.07.2024 günü Nurlupınar Mahallesinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda pic.twitter.com/q6c3zeHsmC — MANİSA EMNİYET (@manisaemniyeti) July 15, 2024  
Manisa'da düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda, Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

K.D. (27), T.D. (44), M.A. (29) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda hassas terazi ve 14 parça halinde toplam 665,12 gram bonzai maddesi ele geçirilirdi.

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. (İLKHA)

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, 15.07.2024 günü Nurlupınar Mahallesinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda pic.twitter.com/q6c3zeHsmC

— MANİSA EMNİYET (@manisaemniyeti) July 15, 2024

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.