Sodexo’dan yeni İK programı

GÜNDEM 17.07.2024 - 07:21, Güncelleme: 17.07.2024 - 07:21 1601+ kez okundu.
 

Sodexo’dan yeni İK programı

Sodexo babalık iznini 2 katına çıkardı

  Dünyada 45 ülkede her gün 100 milyondan fazla insana hizmet veren Sodexo, çalışanlarının ve ailelerinin refahını artırmak için bir dizi iyileştirmeyi barındıran VITA by Sodexo projesini hayata geçirdi. İnsan kaynakları alanında yenilikçi ve eşitlikçi adımlar atmaya devam edeceklerini paylaşan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi İnsan Kaynakları Direktörü ve Avrupa Kıtası Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Direktörü Damla Benli Yıldırım, “VITA by Sodexo projemizle çalışanlarımızın ebeveynlik izinleri, çalışan destek programı, refakatçi izni, vefat durumunda ödenek gibi yan haklarını küresel bir standartlara uygun şekilde düzenledik” dedi.   Sodexo, insan kaynakları alanındaki uygulamalarını VITA by Sodexo projesi ile genişletti.  Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi İnsan Kaynakları Direktörü ve Avrupa Kıtası Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Direktörü Damla Benli Yıldırım, “Sodexo’da çalışanlarımızın ve ailelerinin refahı bizim için öncelikli. Bu kapsamda sürekli olarak iyileştirmeler yapıyor ve sektörün kurucusu olmanın verdiği sorumlulukla hareket ediyoruz” dedi.  VITA by Sodexo projesinden bahseden Damla Benli Yıldırım, “Toplumsal cinsiyet eşitliği politikamızın bir yansıması olarak babalık iznini 5 günden 10 güne çıkardık. Refakatçi izni uygulamasını başlattık, ailesinde birinci derece yakını ağır hasta olan çalışanlarımıza bu izni veriyoruz. Çalışanımızın vefatı durumunda ise çalışanın ailesine bir yıllık maaş ödemesi yapıyoruz. Annelik İzni ve Çalışan Destek Platformu uygulamalarımızla da çalışanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.
Sodexo babalık iznini 2 katına çıkardı

 

Dünyada 45 ülkede her gün 100 milyondan fazla insana hizmet veren Sodexo, çalışanlarının ve ailelerinin refahını artırmak için bir dizi iyileştirmeyi barındıran VITA by Sodexo projesini hayata geçirdi. İnsan kaynakları alanında yenilikçi ve eşitlikçi adımlar atmaya devam edeceklerini paylaşan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi İnsan Kaynakları Direktörü ve Avrupa Kıtası Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Direktörü Damla Benli Yıldırım, “VITA by Sodexo projemizle çalışanlarımızın ebeveynlik izinleri, çalışan destek programı, refakatçi izni, vefat durumunda ödenek gibi yan haklarını küresel bir standartlara uygun şekilde düzenledik” dedi.

 

Sodexo, insan kaynakları alanındaki uygulamalarını VITA by Sodexo projesi ile genişletti. 

Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi İnsan Kaynakları Direktörü ve Avrupa Kıtası Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Direktörü Damla Benli Yıldırım, “Sodexo’da çalışanlarımızın ve ailelerinin refahı bizim için öncelikli. Bu kapsamda sürekli olarak iyileştirmeler yapıyor ve sektörün kurucusu olmanın verdiği sorumlulukla hareket ediyoruz” dedi. 

VITA by Sodexo projesinden bahseden Damla Benli Yıldırım, “Toplumsal cinsiyet eşitliği politikamızın bir yansıması olarak babalık iznini 5 günden 10 güne çıkardık. Refakatçi izni uygulamasını başlattık, ailesinde birinci derece yakını ağır hasta olan çalışanlarımıza bu izni veriyoruz. Çalışanımızın vefatı durumunda ise çalışanın ailesine bir yıllık maaş ödemesi yapıyoruz. Annelik İzni ve Çalışan Destek Platformu uygulamalarımızla da çalışanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.