Karsu,Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nu Uçurdu

KÜLTÜR 25.07.2024 - 08:52, Güncelleme: 25.07.2024 - 08:52 1023+ kez okundu.
 

Karsu,Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nu Uçurdu

Karsu, Corendon Turizm Grubu’nun sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nu Uçurdu

      Corendon Turizm Grubu, kariyerinin başından bu yana destek olduğu başarılı sanatçı Karsu’yu, 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserde de yalnız bırakmadı. Başarılı performansıyla Türkiye'de ve dünyada şöhreti her geçen gün artan Karsu, hayranlarına unutulmaz konseriyle dinleyenlere benzersiz bir eğlence deneyimi yaşattı. Karsu, İstanbul’daki ilk ve tek konserinde Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sevenlerini coşturdu. “Düğünüme Hoş Geldiniz!” diyerek açık havayı ayağa kaldırdı. Modern müziğin başarılı temsilcilerinden Karsu, Corendon Turizm Grubu'nun destekleriyle, Y Kültür Sanat ve Musicarium organizasyonuyla 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu. Karsu, bu yıl İstanbul'da ilk kez sahne alırken; caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği harmanlayarak oluşturduğu şarkılarını sevenleriyle beraber söyleyerek eğlenceli dakikalar yaşattı. Karsu'nun sahne performansı, enerjisi ve şarkıları izleyicileri büyüledi. Konserde dinleyiciler arasında Elçin Sangu, Alina Boz, Umut Evirgen, Deniz Baysal, Barış Yurtçu, Elçin Afacan, Yüsra Geyik ve Gülper Özdemir, Tamer Yılmaz ve Ayten Alpün gibi isimler yer aldı. 
Karsu, Corendon Turizm Grubu’nun sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nu Uçurdu

 

 

 

Corendon Turizm Grubu, kariyerinin başından bu yana destek olduğu başarılı sanatçı Karsu’yu, 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserde de yalnız bırakmadı. Başarılı performansıyla Türkiye'de ve dünyada şöhreti her geçen gün artan Karsu, hayranlarına unutulmaz konseriyle dinleyenlere benzersiz bir eğlence deneyimi yaşattı.

Karsu, İstanbul’daki ilk ve tek konserinde Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sevenlerini coşturdu. “Düğünüme Hoş Geldiniz!” diyerek açık havayı ayağa kaldırdı.

Modern müziğin başarılı temsilcilerinden Karsu, Corendon Turizm Grubu'nun destekleriyle, Y Kültür Sanat ve Musicarium organizasyonuyla 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu. Karsu, bu yıl İstanbul'da ilk kez sahne alırken; caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği harmanlayarak oluşturduğu şarkılarını sevenleriyle beraber söyleyerek eğlenceli dakikalar yaşattı. Karsu'nun sahne performansı, enerjisi ve şarkıları izleyicileri büyüledi. Konserde dinleyiciler arasında Elçin Sangu, Alina Boz, Umut Evirgen, Deniz Baysal, Barış Yurtçu, Elçin Afacan, Yüsra Geyik ve Gülper Özdemir, Tamer Yılmaz ve Ayten Alpün gibi isimler yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.