Aura Sitesi’nde patlayan trafo korku ve paniğe yol açtı

GÜNDEM 29.07.2024 - 07:01, Güncelleme: 29.07.2024 - 07:01 791+ kez okundu.
 

Aura Sitesi’nde patlayan trafo korku ve paniğe yol açtı

Facia ucuz atlatıldı

Sahil sitelerinde yaz dönemiyle birlikte artan elektrik ihtiyacı, gerekli bakım ve onarım yapılmayan trafoların aşırı sıcaklarla birlikte patlamalarına ve elektrikten kaynaklı yangınlara yolaçıyor. Son olarak Aura Sitesi’ndeki trafonun patlaması korku ve paniğe yol açarken, elektrikli ev aletlerinin de bozulmasıyla maddi zarar da meydana getirdi.     Altyapı yetersizliği, bakım ve onarım çalışmalarının zamanında yapılmaması ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmeye başladı. Yaz mevsimi nedeniyle sahillere ve yaylalara akın eden Adanalılar; bir nebze olsun serinlemek, tatil yapmak ve yılın yorgfunluğunu üzerlerinden atmak isterken; hizmet sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından mağduriyete uğruyor. Haber vermeksizin yapılan elektrik kesintileri, yükselen voltajın yanısıra elektrik arızaları küçük ev aletlerinin bozulmasının dışında trafo patlamaları tehlike arz ediyor.
Facia ucuz atlatıldı

Sahil sitelerinde yaz dönemiyle birlikte artan elektrik ihtiyacı, gerekli bakım ve onarım yapılmayan trafoların aşırı sıcaklarla birlikte patlamalarına ve elektrikten kaynaklı yangınlara yolaçıyor. Son olarak Aura Sitesi’ndeki trafonun patlaması korku ve paniğe yol açarken, elektrikli ev aletlerinin de bozulmasıyla maddi zarar da meydana getirdi.

 

 

Altyapı yetersizliği, bakım ve onarım çalışmalarının zamanında yapılmaması ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmeye başladı.

Yaz mevsimi nedeniyle sahillere ve yaylalara akın eden Adanalılar; bir nebze olsun serinlemek, tatil yapmak ve yılın yorgfunluğunu üzerlerinden atmak isterken; hizmet sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından mağduriyete uğruyor.

Haber vermeksizin yapılan elektrik kesintileri, yükselen voltajın yanısıra elektrik arızaları küçük ev aletlerinin bozulmasının dışında trafo patlamaları tehlike arz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.