Şantiyedeki Güç

TEKNOLOJİ 29.07.2024 - 07:03, Güncelleme: 29.07.2024 - 07:03 837+ kez okundu.
 

Şantiyedeki Güç

Mercedes-Benz Arocs 4851 K, Ağır Yükler Altında Sürüş Güvenliğini Garantiye Alıyor

  Mercedes-Benz Türk’ün inşaat sahasının zorlu koşulları ve yüksek yük kapasitesine yönelik talepleri karşılamak amacıyla tasarladığı Arocs 4851K, 16 tondan 18 tona çıkarılan arka makas taşıma kapasitesi sayesinde aracın dayanıklılığını artırarak sürüş güvenliğini sağlıyor. Mercedes-Benz Türk ayrıca, aynı sınıfta Arocs 4045 K’yı da müşterilerin beğenisine sundu. Kamyon pazarının öncüsü Mercedes-Benz Türk, inşaat ve taşımacılık sektörlerinde hizmet veren Mercedes-Benz Arocs 4851 K aracının arka makasının taşıma kapasitesini 16 tondan 18 tona çıkardı. Sürüş güvenliğini artırmak ve aracın dayanımını yükseltmek amacıyla yapılan bu güncelleme, zorlu arazi ve yol koşullarında ağır yük altında çalışan işletmeler ve sürücülerin işini kolaylaştırıyor. Aracın arka makasında arttırılan kapasite, sürücüler kadar işletmelere de daha fazla güvenlik ve verimlilik sunuyor. 
Mercedes-Benz Arocs 4851 K, Ağır Yükler Altında Sürüş Güvenliğini Garantiye Alıyor

 

Mercedes-Benz Türk’ün inşaat sahasının zorlu koşulları ve yüksek yük kapasitesine yönelik talepleri karşılamak amacıyla tasarladığı Arocs 4851K, 16 tondan 18 tona çıkarılan arka makas taşıma kapasitesi sayesinde aracın dayanıklılığını artırarak sürüş güvenliğini sağlıyor. Mercedes-Benz Türk ayrıca, aynı sınıfta Arocs 4045 K’yı da müşterilerin beğenisine sundu.

Kamyon pazarının öncüsü Mercedes-Benz Türk, inşaat ve taşımacılık sektörlerinde hizmet veren Mercedes-Benz Arocs 4851 K aracının arka makasının taşıma kapasitesini 16 tondan 18 tona çıkardı. Sürüş güvenliğini artırmak ve aracın dayanımını yükseltmek amacıyla yapılan bu güncelleme, zorlu arazi ve yol koşullarında ağır yük altında çalışan işletmeler ve sürücülerin işini kolaylaştırıyor. Aracın arka makasında arttırılan kapasite, sürücüler kadar işletmelere de daha fazla güvenlik ve verimlilik sunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.