K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere su arıtma cihazı takılıyor

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.08.2024 - 17:42, Güncelleme: 03.08.2024 - 11:38 803+ kez okundu.
 

K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere su arıtma cihazı takılıyor

K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere su arıtma cihazı takılıyor.

Konteyner kentlerde vatandaşların dile getirdiği içme suyu taleplerinin kalıcı ve sürdürülebilir bir şekilde karşılanması amacıyla Vali Osman Varol’un girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla tedarik edilen su arıtma cihazları K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere AFAD ekipleri tarafından takılmaya başkandı. Vali Varol, "Su arıtma cihazlarımızın K-1 Konteyner Kentteki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor cihazların alınması noktasında katkı sunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz. Konteyner kentlerimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini önceleyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi. Kaynak : PHA
K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere su arıtma cihazı takılıyor.

Konteyner kentlerde vatandaşların dile getirdiği içme suyu taleplerinin kalıcı ve sürdürülebilir bir şekilde karşılanması amacıyla Vali Osman Varol’un girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla tedarik edilen su arıtma cihazları K-1 Konteyner Kentteki tüm hanelere AFAD ekipleri tarafından takılmaya başkandı.

Vali Varol, "Su arıtma cihazlarımızın K-1 Konteyner Kentteki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor cihazların alınması noktasında katkı sunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz.

Konteyner kentlerimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini önceleyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.