Başarılı akademisyenden adaylara önemli tavsiyeler!

EĞİTİM 04.08.2024 - 08:45, Güncelleme: 04.08.2024 - 08:45 1498+ kez okundu.
 

Başarılı akademisyenden adaylara önemli tavsiyeler!

Kendinizi tanıyın ve hangi alanlarda başarılı olduğunuzu keşfedin!

    Öğrencilerimiz, uzay çalışmalarını ilgilendiren projelerde de yer alıyor! Üniversite tercihlerinde son güne girerken öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan TRGENMER Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan, “Kendinizi tanıyın ve hangi alanlarda başarılı olduğunuzu keşfedin. Bu hem akademik başarınızı artıracak hem de üniversite hayatınızdan keyif almanızı sağlayacaktır.” dedi. Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan: “Öğrencilerimiz Türkiye’nin ilk insanlı uzay misyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz MESSAGE bilim misyonu gibi uzay çalışmalarını dahi ilgilendiren projelerde yer alarak, gerçek dünya sorunlarına çözüm üretebiliyorlar.” Üsküdar Üniversitesi Transgenik Hücre Teknolojileri ve Epigenetik Uygulama ve Araştırma Merkezi (TRGENMER) Müdürü ve MESSAGE (Microgravity Associated Genetics) deneyi Proje Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan, üniversite tercih döneminde öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.
Kendinizi tanıyın ve hangi alanlarda başarılı olduğunuzu keşfedin!

 

 

Öğrencilerimiz, uzay çalışmalarını ilgilendiren projelerde de yer alıyor!

Üniversite tercihlerinde son güne girerken öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan TRGENMER Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan, “Kendinizi tanıyın ve hangi alanlarda başarılı olduğunuzu keşfedin. Bu hem akademik başarınızı artıracak hem de üniversite hayatınızdan keyif almanızı sağlayacaktır.” dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan: “Öğrencilerimiz Türkiye’nin ilk insanlı uzay misyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz MESSAGE bilim misyonu gibi uzay çalışmalarını dahi ilgilendiren projelerde yer alarak, gerçek dünya sorunlarına çözüm üretebiliyorlar.”

Üsküdar Üniversitesi Transgenik Hücre Teknolojileri ve Epigenetik Uygulama ve Araştırma Merkezi (TRGENMER) Müdürü ve MESSAGE (Microgravity Associated Genetics) deneyi Proje Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan, üniversite tercih döneminde öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.