ADEO’dan ATO VE ADO Yönetimine İşbirliği Ziyareti

GÜNDEM 06.08.2024 - 07:10, Güncelleme: 06.08.2024 - 07:10 1085+ kez okundu.
 

ADEO’dan ATO VE ADO Yönetimine İşbirliği Ziyareti

SAĞLIK BİLEŞENLERİNİN ORTAK PAYDASI İNSAN

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve yönetimi Adana Diş Hekimleri Odası Dt. Fatih Güler ve Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz ve yöneticileri ile görüşerek halk sağlığı, akılcı ilaç kullanımı, ağız diş sağlığı konularında işbirliği yapmak için istişarede bulundu.   ECZ. Ö. MÜRSEL YALBUZDAĞ, “BİRLİKTE HAREKET ETMEYE DEVAM EDELİM” Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkır, YK Üyeleri Ecz. Melika Şahindal Bayer ve Ecz. Elif Özsaydı ile birlikte Adana Diş Hekimleri Odası ve Adana Tabip Odası Başkan ve yönetimini ziyaret eden ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Öncelikle yeni yönetime seçilen arkadaşları kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Uzun süredir Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) çatısı altında bir çok konuda işbirliği yaparak çalıştık, çalışıyoruz. Sağlık meslek odaları olarak hem pandemide hem depremde büyük sorumluluk yüklenerek fedakarca çalıştık. Ağır yük çektik. Pandemi ve doğal afetlerdeki eksiklikleri hepimiz gördük. Her konuda olduğu gibi eğitimin önemi bir kez daha öne çıktı.. Biz ADEO olarak uzun zamandır akılcı ilaçla ilgili çalışmalar yaptık. Seyhan, Çukurova ve Sarıçam Belediyeleriyle işbirliği yaparak evlerdeki atık ilaçları topladık. İlaç israfını kısmen önleyerek, doğaya ve çevreye zararı önlemeye çalıştık. Çok güzel ve faydalı proje oldu. Sağlık anlamında birlikte hareket ederek, halkımızı bilgilendirme anlamında yerel yönetimleride yanımıza alarak ‘Sağlık Günleri’, ‘Sağlık Meslek Günleri’ düzenleyerek halkımıza farkındalık yaratma amacındayız. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.
SAĞLIK BİLEŞENLERİNİN ORTAK PAYDASI İNSAN

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve yönetimi Adana Diş Hekimleri Odası Dt. Fatih Güler ve Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz ve yöneticileri ile görüşerek halk sağlığı, akılcı ilaç kullanımı, ağız diş sağlığı konularında işbirliği yapmak için istişarede bulundu.

 

ECZ. Ö. MÜRSEL YALBUZDAĞ, “BİRLİKTE HAREKET ETMEYE DEVAM EDELİM”

Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkır, YK Üyeleri Ecz. Melika Şahindal Bayer ve Ecz. Elif Özsaydı ile birlikte Adana Diş Hekimleri Odası ve Adana Tabip Odası Başkan ve yönetimini ziyaret eden ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Öncelikle yeni yönetime seçilen arkadaşları kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Uzun süredir Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) çatısı altında bir çok konuda işbirliği yaparak çalıştık, çalışıyoruz. Sağlık meslek odaları olarak hem pandemide hem depremde büyük sorumluluk yüklenerek fedakarca çalıştık. Ağır yük çektik. Pandemi ve doğal afetlerdeki eksiklikleri hepimiz gördük. Her konuda olduğu gibi eğitimin önemi bir kez daha öne çıktı.. Biz ADEO olarak uzun zamandır akılcı ilaçla ilgili çalışmalar yaptık. Seyhan, Çukurova ve Sarıçam Belediyeleriyle işbirliği yaparak evlerdeki atık ilaçları topladık. İlaç israfını kısmen önleyerek, doğaya ve çevreye zararı önlemeye çalıştık. Çok güzel ve faydalı proje oldu. Sağlık anlamında birlikte hareket ederek, halkımızı bilgilendirme anlamında yerel yönetimleride yanımıza alarak ‘Sağlık Günleri’, ‘Sağlık Meslek Günleri’ düzenleyerek halkımıza farkındalık yaratma amacındayız. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.