Ceyhan Belediyesi’nden Kırsal Mahallelerde Temizlik Seferberliği

GÜNDEM 12.08.2024 - 10:25, Güncelleme: 12.08.2024 - 10:25 1096+ kez okundu.
 

Ceyhan Belediyesi’nden Kırsal Mahallelerde Temizlik Seferberliği

Ceyhan Belediyesi'nden Mustafabeyli Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik Seferberliği

    Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonu Mustafabeyli Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalledeki parklar, sağlık ocağı, cadde ve sokaklar gibi toplumun ortak kullanım alanları, hummalı bir şekilde temizlendi.  KAPSAMLI TEMİZLİK SONRASI MAHALLE PIRIL PIRIL OLDU  Çalışmalar kapsamında, yol kenarlarında büyüyen yabani otlar iş makineleriyle temizlendi. Ayrıca, cadde ve sokaklarda trafiğe engel oluşturabilecek ağaçlar budandı. Kaldırım ve yol kenarlarında büyüyen otlar, çim biçme aletleri kullanılarak biçildi ve yollar titizlikle süpürüldü. Temizlik ekipleri, kanalizasyon sistemlerini ve ortak kullanım alanlarını ilaçlayarak hijyenik hale getirdi. Ayrıca, çöp konteynerleri dezenfekte edilerek halk sağlığına yönelik riskler minimuma indirildi.
Ceyhan Belediyesi'nden Mustafabeyli Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik Seferberliği

 

 

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonu Mustafabeyli Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalledeki parklar, sağlık ocağı, cadde ve sokaklar gibi toplumun ortak kullanım alanları, hummalı bir şekilde temizlendi.

 KAPSAMLI TEMİZLİK SONRASI MAHALLE PIRIL PIRIL OLDU

 Çalışmalar kapsamında, yol kenarlarında büyüyen yabani otlar iş makineleriyle temizlendi. Ayrıca, cadde ve sokaklarda trafiğe engel oluşturabilecek ağaçlar budandı. Kaldırım ve yol kenarlarında büyüyen otlar, çim biçme aletleri kullanılarak biçildi ve yollar titizlikle süpürüldü. Temizlik ekipleri, kanalizasyon sistemlerini ve ortak kullanım alanlarını ilaçlayarak hijyenik hale getirdi. Ayrıca, çöp konteynerleri dezenfekte edilerek halk sağlığına yönelik riskler minimuma indirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.