Başkan Boz’dan Yüreğir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yantır’a ziyaret

SİYASET 13.08.2024 - 09:13, Güncelleme: 13.08.2024 - 09:13 1068+ kez okundu.
 

Başkan Boz’dan Yüreğir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yantır’a ziyaret

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz: ‘ Spor Kötü Alışkanlıkların Panzehiridir’

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yantır; ‘Belediyenin tesisleri tekrar Yüreğirliye kazandırılarak gençleri sporla buluşturacağız, Tesislerimiz yanlış yönetilmiş sporla alakası olmayan insanları tesislerimizden uzaklaştıracağız’  dedi.     Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Dağtekin Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor Koordinatörü Fırat Dilmen de hazır bulundu.
Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz: ‘ Spor Kötü Alışkanlıkların Panzehiridir’

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yantır; ‘Belediyenin tesisleri tekrar Yüreğirliye kazandırılarak gençleri sporla buluşturacağız, Tesislerimiz yanlış yönetilmiş sporla alakası olmayan insanları tesislerimizden uzaklaştıracağız’  dedi.

 

 

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Dağtekin Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor Koordinatörü Fırat Dilmen de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.