Kahramanmaraş’ta feci kaza güvenlik kamerasında: 1 ölü

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.08.2024 - 18:38, Güncelleme: 02.09.2024 - 14:05 428+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş’ta feci kaza güvenlik kamerasında: 1 ölü

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Öğle saatlerinde yaşanan kazada, M.K. yönetimindeki 52 ACM 573 plakalı kamyon, E.T. idaresindeki 46 AIB 123 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari aracın sürücüsü E.T. olay yerinde hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi ve kazanın dehşeti gözler önüne serildi. "Güvenlik Kamerası Görüntüleri Kazayı Anlatıyor" Güvenlik kamerası kayıtlarında, kamyon ve hafif ticari aracın yüksek hızla çarpıştığı anlar net bir şekilde görüldü. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı. E.T.'nin kullandığı aracın ağır hasar gördüğü ve sürücünün araçta sıkıştığı görüntülerde yer aldı. "Soruşturma Devam Ediyor" Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, hafif ticari araç sürücüsü E.T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. M.K. yönetimindeki kamyon sürücüsünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaza nedeninin yapılacak detaylı incelemeler sonucunda netleşeceğini açıkladı. Kaynak : PHA
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Öğle saatlerinde yaşanan kazada, M.K. yönetimindeki 52 ACM 573 plakalı kamyon, E.T. idaresindeki 46 AIB 123 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari aracın sürücüsü E.T. olay yerinde hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi ve kazanın dehşeti gözler önüne serildi.

"Güvenlik Kamerası Görüntüleri Kazayı Anlatıyor"

Güvenlik kamerası kayıtlarında, kamyon ve hafif ticari aracın yüksek hızla çarpıştığı anlar net bir şekilde görüldü. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da büyük hasar aldı. E.T.'nin kullandığı aracın ağır hasar gördüğü ve sürücünün araçta sıkıştığı görüntülerde yer aldı.

"Soruşturma Devam Ediyor"

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, hafif ticari araç sürücüsü E.T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. M.K. yönetimindeki kamyon sürücüsünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaza nedeninin yapılacak detaylı incelemeler sonucunda netleşeceğini açıkladı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.