Geri Sayım Başladı

SPOR 03.09.2024 - 06:23, Güncelleme: 03.09.2024 - 06:23 842+ kez okundu.
 

Geri Sayım Başladı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI İÇİN HEYECAN DORUKTA SON 2 GÜN!

    4-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dünya Motokros Şampiyonası, hem yerel ekonomiye hem de Türkiye'nin uluslararası imajına önemli katkılar sağlıyor. Afyonkarahisar ve çevresindeki otellerin şimdiden tamamen dolduğu bu etkinlik, katılımcıların yapacağı yiyecek-içecek ve eğlence harcamalarıyla büyük bir canlılık yaratarak yerel esnafın yüzünü güldürecek. Geçen yıl gerçekleştirilen 123 milyon kredi kartı işlemi, bu yıl 500.000 ziyaretçiyle iki katına çıkacak. Ayrıca şampiyona, Türkiye'nin en büyük karavan alanını oluşturarak karavan turizmi açısından da önemli bir cazibe merkezi haline gelecek.   Dünyada en önemli beş organizasyonundan biri olarak büyük ilgi gören, Türkiye’nin ekonomisi ve turizmi açısından önemli bir etkinlik olan Dünya Motokros Şampiyonası (7-8 Eylül) ve NG Afyon Motofest (4-8 Eylül) için geri sayım başladı. Heyecanın doruk noktasına taşınacağı ve 6 kıtada 180 ülkeden 3,5 milyardan fazla izleyiciye ulaşacak olan şampiyona, 300 milyon Euro’yu aşan bir medya değeriyle de global çapta ses getirecek. Bu dev organizasyon, Türkiye'nin ekonomi ve turizmine büyük katkı sağlayarak, 5 milyar TL’yi aşan ekonomik bir değer yaratması bekleniyor.
DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI İÇİN HEYECAN DORUKTA SON 2 GÜN!

 

 

4-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dünya Motokros Şampiyonası, hem yerel ekonomiye hem de Türkiye'nin uluslararası imajına önemli katkılar sağlıyor. Afyonkarahisar ve çevresindeki otellerin şimdiden tamamen dolduğu bu etkinlik, katılımcıların yapacağı yiyecek-içecek ve eğlence harcamalarıyla büyük bir canlılık yaratarak yerel esnafın yüzünü güldürecek. Geçen yıl gerçekleştirilen 123 milyon kredi kartı işlemi, bu yıl 500.000 ziyaretçiyle iki katına çıkacak. Ayrıca şampiyona, Türkiye'nin en büyük karavan alanını oluşturarak karavan turizmi açısından da önemli bir cazibe merkezi haline gelecek.

 

Dünyada en önemli beş organizasyonundan biri olarak büyük ilgi gören, Türkiye’nin ekonomisi ve turizmi açısından önemli bir etkinlik olan Dünya Motokros Şampiyonası (7-8 Eylül) ve NG Afyon Motofest (4-8 Eylül) için geri sayım başladı. Heyecanın doruk noktasına taşınacağı ve 6 kıtada 180 ülkeden 3,5 milyardan fazla izleyiciye ulaşacak olan şampiyona, 300 milyon Euro’yu aşan bir medya değeriyle de global çapta ses getirecek. Bu dev organizasyon, Türkiye'nin ekonomi ve turizmine büyük katkı sağlayarak, 5 milyar TL’yi aşan ekonomik bir değer yaratması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.