Benzine indirim geliyor

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 05.09.2024 - 10:52, Güncelleme: 05.09.2024 - 11:29 996+ kez okundu.
 

Benzine indirim geliyor

Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 1 lira 83 kuruşluk indirim bekleniyor.

Petrol fiyatlarındaki düşüşte yüksek arza rağmen talebin azalacağına yönelik endişeler etkili oldu. Petrol fiyatları eylül ayına hızlı düşüşle başladı. Brent petrol fiyatının düşüşünün ardından benzin fiyatlarında 1 lira 83 kuruşluk indirim beklenirken, motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği öngörülmüyor. İstanbul'da benzinin litresi ortalama 43,31 liraya, motorinin litresi ise 43,23 liraya satılıyor. LPG/Otogazın pompa fiyatı İstanbul Avrupa yakasında 25,13 lira, Anadolu yakasında 24,59 lira seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)
Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 1 lira 83 kuruşluk indirim bekleniyor.

Petrol fiyatlarındaki düşüşte yüksek arza rağmen talebin azalacağına yönelik endişeler etkili oldu.

Petrol fiyatları eylül ayına hızlı düşüşle başladı.

Brent petrol fiyatının düşüşünün ardından benzin fiyatlarında 1 lira 83 kuruşluk indirim beklenirken, motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

İstanbul'da benzinin litresi ortalama 43,31 liraya, motorinin litresi ise 43,23 liraya satılıyor.

LPG/Otogazın pompa fiyatı İstanbul Avrupa yakasında 25,13 lira, Anadolu yakasında 24,59 lira seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.