CEYDA DÜVENCİ, FABER-CASTELL'İN LANSMANINA KATILDI

EĞİTİM 06.09.2024 - 07:01, Güncelleme: 06.09.2024 - 07:01 679 kez okundu.
 

CEYDA DÜVENCİ, FABER-CASTELL'İN LANSMANINA KATILDI

FABER-CASTELL, OKULA DÖNÜŞ LANSMANINI ÜNLÜ OYUNCU CEYDA DÜVENCİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ!

    Türkiye’de Adel çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, 3 Eylül Salı günü Feriye’de okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak ev sahipliğinde ve ünlü oyuncu Ceyda Düvenci moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanda Faber-Castell’in yepyeni okula dönüş kampanyası “Faber’in Var Mı?” duyuruldu. Etkinlikte, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi, ürün gamı ve güvenliği gibi birçok konuya değinilirken, Taş Kağıt Makas Atölyesi tarafından çocuklara özel aktiviteler düzenlendi.  Kalem ve yazım gereçleri alanında 263 yıllık geçmişe sahip olan Faber-Castell, okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. 3 Eylül Salı günü Feriye’de yoğun bir katılımcı sayısıyla gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ev sahipliğini ise Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak üstlendi. Ürün güvenliği başta olmak üzere, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi ve yaratıcılık gibi birçok konudan bahsedilen lansmanda “Faber’in Var Mı?” kampanyasının reklam filmleri izletildi. Çocuklara özel olarak Taş Kağıt Makas atölyesinin düzenlediği “Okul Çantam İçin Çanta Aksesuarı Tasarlıyorum Atölyesi” ile çocuklar yaratıcılıklarını konuştururken keyifli vakit geçirdiler.
FABER-CASTELL, OKULA DÖNÜŞ LANSMANINI ÜNLÜ OYUNCU CEYDA DÜVENCİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ!

 

 

Türkiye’de Adel çatısı altında tüketicisiyle buluşan Faber-Castell, 3 Eylül Salı günü Feriye’de okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak ev sahipliğinde ve ünlü oyuncu Ceyda Düvenci moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanda Faber-Castell’in yepyeni okula dönüş kampanyası “Faber’in Var Mı?” duyuruldu. Etkinlikte, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi, ürün gamı ve güvenliği gibi birçok konuya değinilirken, Taş Kağıt Makas Atölyesi tarafından çocuklara özel aktiviteler düzenlendi. 

Kalem ve yazım gereçleri alanında 263 yıllık geçmişe sahip olan Faber-Castell, okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. 3 Eylül Salı günü Feriye’de yoğun bir katılımcı sayısıyla gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ev sahipliğini ise Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak üstlendi. Ürün güvenliği başta olmak üzere, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi ve yaratıcılık gibi birçok konudan bahsedilen lansmanda “Faber’in Var Mı?” kampanyasının reklam filmleri izletildi. Çocuklara özel olarak Taş Kağıt Makas atölyesinin düzenlediği “Okul Çantam İçin Çanta Aksesuarı Tasarlıyorum Atölyesi” ile çocuklar yaratıcılıklarını konuştururken keyifli vakit geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.