Kenan Keloğlu’nun yeni film projesi çok yakında

SANAT 07.09.2024 - 07:19, Güncelleme: 07.09.2024 - 07:19 638 kez okundu.
 

Kenan Keloğlu’nun yeni film projesi çok yakında

Kenan Keloğlu’nun yapımcılığını yaptığı yeni film projesinin çekimleri sona erdi…

  Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun üstlendiği ve şu an kurgu aşamasında olan film hakkında basın açıklaması yapan Kenan Keloğlu, çok yakında izleyicisi ile buluşacak bu güzel film için sinemaseverlerin beklemede kalmalarını söyledi. Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun yaptığı Ömer Korkmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği film, Murat Saraçoğlu’nun senaryosuyla aksiyon-gerilim türünde bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.  
Kenan Keloğlu’nun yapımcılığını yaptığı yeni film projesinin çekimleri sona erdi…

 

Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun üstlendiği ve şu an kurgu aşamasında olan film hakkında basın açıklaması yapan Kenan Keloğlu, çok yakında izleyicisi ile buluşacak bu güzel film için sinemaseverlerin beklemede kalmalarını söyledi.

Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun yaptığı Ömer Korkmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği film, Murat Saraçoğlu’nun senaryosuyla aksiyon-gerilim türünde bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.