MİGROS’TAN UNUTULMAZ ETKİNLİKLER

KÜLTÜR 08.09.2024 - 08:19, Güncelleme: 08.09.2024 - 08:19 1028+ kez okundu.
 

MİGROS’TAN UNUTULMAZ ETKİNLİKLER

İZMİR ENTERNASYONAL FUAR’INDA MİGROS’TAN UNUTULMAZ ETKİNLİKLER

  Migros, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda etkinlik sponsoru olarak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında “Teknoloji” temasıyla düzenlenen fuarda, Migros’un desteğiyle 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler sahne alarak müzikseverlere keyifli dakikalar sunacak.   Migros, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda etkinlik sponsoru olarak ziyaretçilerini ağırlamaya bu yıl da devam ediyor. 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında “Teknoloji” temasıyla düzenlenen fuarda, Migros’un desteğiyle 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler sahne alarak müzikseverlere keyifli dakikalar sunacak. Fuarda aynı zamanda 44 tedarikçinin bulunduğu tedarikçi sokağı, Aile Kulübü ve Mion stantlarının yanında, 250 m² büyüklüğünde Migros mağazası da yer alıyor. Mağazada satışa sunulan Migros’un enfes Pizzası “Migo”, 99,95 TL’ fiyatı ile yoğun ilgi görüyor.
İZMİR ENTERNASYONAL FUAR’INDA MİGROS’TAN UNUTULMAZ ETKİNLİKLER

 

Migros, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda etkinlik sponsoru olarak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında “Teknoloji” temasıyla düzenlenen fuarda, Migros’un desteğiyle 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler sahne alarak müzikseverlere keyifli dakikalar sunacak.

 

Migros, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda etkinlik sponsoru olarak ziyaretçilerini ağırlamaya bu yıl da devam ediyor. 30 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında “Teknoloji” temasıyla düzenlenen fuarda, Migros’un desteğiyle 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler sahne alarak müzikseverlere keyifli dakikalar sunacak. Fuarda aynı zamanda 44 tedarikçinin bulunduğu tedarikçi sokağı, Aile Kulübü ve Mion stantlarının yanında, 250 m² büyüklüğünde Migros mağazası da yer alıyor. Mağazada satışa sunulan Migros’un enfes Pizzası “Migo”, 99,95 TL’ fiyatı ile yoğun ilgi görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.