Saatler Geçer, Power Stay Kalır*!

YAŞAM 08.09.2024 - 08:33, Güncelleme: 08.09.2024 - 08:33 1125+ kez okundu.
 

Saatler Geçer, Power Stay Kalır*!

Avon'un Power Stay serisi, uzun süre* kalıcılık sağlarken, aynı zamanda rahat ve etkili bir kullanım deneyimi sunuyor.

  Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım ve kozmetik markalarından Avon, “Saatler geçer, Power Stay kalır*” mottosuyla Power Stay serisinin en sevilen ürünlerini sunuyor. Çok seveceğiniz yeni tasarımıyla 24 saat*** kalıcı Power Stay Mat Fondöten ve yeni 10 saat** kalıcı Power Stay Stylo Ruj, makyaj çantalarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Gün boyunca güler, ağlar, çalışır, egzersiz yaparsınız; Power Stay ile makyajınız, tıpkı gücünüz gibi uzun süre kalır!   10 saat** boyunca kalıcılık   Mükemmel kalıcılık ve konfor için tasarlanan yeni Power Stay Stylo Ruj, ince açılı hassas ucu ile rujunuzun her zaman yeni uygulanmış gibi görünmesini sağlar. Jojoba yağı ve E vitamini içeren özel formülü, dudaklarınıza pürüzsüz ve yumuşak bir his verirken, yoğun pigmentli mat renkleriyle, topaklanma veya kuruma olmadan 10 saat** boyunca kalıcılık sunar. Power Stay Stylo Ruj'u kullanan 10 kişiden 9’u, ürünün kendileri için mükemmel olduğunu belirtiyor.** 24 saat*** kalıcılık ve konfor Colour Lock Teknolojisi sayesinde pigmentleri hapsederek ısı, nem ve hareket karşısında kalıcı bir kullanım sunan Power Stay Mat Fondöten 24 saat*** kalıcılık ve konfor sağlarken Vitamin B3 (Niacinamide) ile geliştirilen formülü ile rahat ve konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Doğal görünümlü formülü cilt tonunu eşitler ve gün boyu parlaklığı kontrol altında tutarken, SPF10 ile güneşin zararlı etkilerinden korur.  Avon’un sevilen Power Stay Serisine; Avon satış temsilcilerinden, avon.com.tr, Avon mağazalarından veya online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz. *Kalıcılık iddiaları, tüketici çalışmalarına dayanmaktadır. **120 katılımcı ile yapılan tüketici çalışmasına dayanmaktadır. ***110 katılımcı ile yapılan tüketici çalışmasına dayanmaktadır.  Power Stay Stylo Ruj Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 229, 99 TL.
Avon'un Power Stay serisi, uzun süre* kalıcılık sağlarken, aynı zamanda rahat ve etkili bir kullanım deneyimi sunuyor.

 

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım ve kozmetik markalarından Avon, “Saatler geçer, Power Stay kalır*” mottosuyla Power Stay serisinin en sevilen ürünlerini sunuyor. Çok seveceğiniz yeni tasarımıyla 24 saat*** kalıcı Power Stay Mat Fondöten ve yeni 10 saat** kalıcı Power Stay Stylo Ruj, makyaj çantalarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Gün boyunca güler, ağlar, çalışır, egzersiz yaparsınız; Power Stay ile makyajınız, tıpkı gücünüz gibi uzun süre kalır!

 

10 saat** boyunca kalıcılık  

Mükemmel kalıcılık ve konfor için tasarlanan yeni Power Stay Stylo Ruj, ince açılı hassas ucu ile rujunuzun her zaman yeni uygulanmış gibi görünmesini sağlar. Jojoba yağı ve E vitamini içeren özel formülü, dudaklarınıza pürüzsüz ve yumuşak bir his verirken, yoğun pigmentli mat renkleriyle, topaklanma veya kuruma olmadan 10 saat** boyunca kalıcılık sunar. Power Stay Stylo Ruj'u kullanan 10 kişiden 9’u, ürünün kendileri için mükemmel olduğunu belirtiyor.**

24 saat*** kalıcılık ve konfor

Colour Lock Teknolojisi sayesinde pigmentleri hapsederek ısı, nem ve hareket karşısında kalıcı bir kullanım sunan Power Stay Mat Fondöten 24 saat*** kalıcılık ve konfor sağlarken Vitamin B3 (Niacinamide) ile geliştirilen formülü ile rahat ve konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Doğal görünümlü formülü cilt tonunu eşitler ve gün boyu parlaklığı kontrol altında tutarken, SPF10 ile güneşin zararlı etkilerinden korur. 

Avon’un sevilen Power Stay Serisine; Avon satış temsilcilerinden, avon.com.tr, Avon mağazalarından veya online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz.

*Kalıcılık iddiaları, tüketici çalışmalarına dayanmaktadır.

**120 katılımcı ile yapılan tüketici çalışmasına dayanmaktadır.

***110 katılımcı ile yapılan tüketici çalışmasına dayanmaktadır. 

Power Stay Stylo Ruj Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 229, 99 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.